Melismelo Kızlar covid aşısında yapılmıyodu bunda yapabilirmiyim kafam cok karışdı ya rahat edemiyorum..
Bebekdelisi Melismelo tabıkı ama sıcak çok olmasın bas donmesı vs ilaç yapabılıyor ılık duş size iyi gelir♥️
Melokrks Melismelo Merhaba ciğer geliştirici kaç doz ve nasıl yapılıyor 24 saatte bir yapılıyor diyorlar öyle mi bilgi verir misiniz 🙏🏻
Bayancorek Melismelo Ben almıştım duş, hastaneden dönünce almadan duramıyorum. Kimse duş falan alma dememişti ayrıca. 🌸😊
Melismelo Melokrks evet 2 doz ve 24 saat arayla 2 saat sonra ikinci dozumu vurulmaya gidicem🥰 bende simit bölgemden vurdu ama kalcadan felan duyuyodum hep
Melokrks Melismelo Teşekkür ederim 🥰 banada yapılacak da acaba 12 saat arayla da yapılır mı ki illa 24 saat mi olmalı bilginiz var mı
Yagmursk Ben 12 saat arayla oldum toplam 4 tane duşa da yasak demediler ama yine de beklemiştim 24 saat geçmesini
Bebekdelisi Canselly yok öncesinde erken dogum yapan anne adayları veya riskli gebelıkte koruma amaçlı yada gerklılıkte yapılır bana yine yapılacak bu gebelıgımde
Yagmursk Melismelo serklajlıyım ben 26. Haftada oldum erken doğum riskine karşı kısalma olduğu için şuan 29. Haftadayım
Bebekdelisi Melismelo rica ederim bısıler hıssedersenız sorabılırsınız ılacın yaptığı şeyler var herkeste yapmıyor korkmayın 🌸
Canselly Bebekdelisi benimde rahim ağzımda yumuşama var doktor sadece dinlen hareketsiz kal dedi ama demekki çok sıkıntı yokki ciğer geliştirici gerek duymadı herhalde
Bebekdelisi Canselly gerek görse mutlaka yapardı genelde 32/33 kadar yapılıyor sonrası yapılmıyor erken doğmaya kalkarsa iğne vurup alıyorlar doğuma bundan sonrasında