Senos14 Sedaduru ubeyt akçile gittim uygunduda takipli hasta olarak da devam ederm diye dusundum ama detaylı yetti
Balimbebek44 Sedaduru bende Turgut özal hastanesi Rauf hocaya gün aldım. Özel ama 390 tl muayene ücreti
joy Sedaduru dün detaylıya girdim. Rauf hoca yaptı muayeneyi. Yarım saat kadar sürüyor. İlgili bir doktor. Bekledim 1, 2 saat o yüzden yanında atıştıracak bir şeyler bulundurman iyi olur.
Senos14 Sedaduru şuan gözde akademiye gidiyorum zercan kali’ye memnunumda keske daha önce gitseymişim dedim ilgisi alakası gayet guzel
Sedaduru joy neden o kadar bekledin ki canım ben o kadar bekleyemem ki düşük riskim var oturtamıyorum hep uzanmam gerek 😣
Sedaduru Minibebe canım 2 hoca var Halis ve rauf hocalar 2si de ücretli.Ben dün Halis hocadaydım çok beğendim çok ilgiliydi
Sedaduru Minibebe sanmıyorum sırada beklerken akşama kadar beklediğim için bir kaç kişiye de sordum herkes paralı gelmişti
Minibebe Sedaduru Ben kızımda yaptirmistim Rauf hocaya ücretsizdi ama 3 sene oldu 4 5 haftaya kadar gidecem bende ama şuan ücretli oldugunu bilmiyordum
Sedaduru Minibebe bende ücretli olduğunu bilmiyordum orada öğrendim ücreti de biraz yüksek Malatya standardına göre 392 TL