Gzmklncc Sehrbnon122 video vardı onu bulup paylaşıyım seni etiketleyim o zaman demek istediğim şeyi anlarsın anlatamıyorum🤦🏼♀️
Nazendehanim Sehrbnon122 uyum açısından baris defne ama ben zeynepciyim 😅 hangisini secersen siritmaz aslında
mira_elifada Sehrbnon122 bnce artık kalkmalı yaa şimdiki aklım olsa koymazdm bundan altı yıl önceydi biraz direnseydim eşim vazgecerdide ne akildisa hiç direnmedm😄
Sehrbnon122 mira_elifada valla ben baya direndim ağladım hatta senin abin bize naptı vs diye baya kızdım sonra zaten abisinin gerçek yüzünü gördü benden özürler diledi falan
mira_elifada Sehrbnon122 iyi bari cnm direkten dönmüşsunz 😄😄😄 ama diyorum yaa eşim o kadar baskıcı deil bı kaç kere istemiyorum deseydim belkide koymazdi neyse kısmet 😄
Annesininportakali53 Sehrbnon122 seninle aynı haftadayim siz yine isim düşünüyorsunuz biz düşünmeyi de bıraktık isimsiz kalacak diye korkuyorum 🤣 barış ismi güzel ama ikisiyle uyumlu değil söylerken Zeynep daha hoş geliyor
Annesininportakali53 Sehrbnon122 neden bilmem ama ilk aklıma barış i duyunca yanına bade ismini yakıştırdım hem uyumlu hem naif zarif bir isim🥰
Sehrbnon122 Annesininportakali53 bade ismi var ailede kız eşimin kuzeninin ismi ve onu da hiç sevmem ahahaha