Gzmklncc Sehrbnon122 bugün bi video izlemiştim çocuklarınıza 2 isim koyduysanız 3 isim olsun birini kimse bilmesin büyü yapacak olan ismini bilmediği için yapamaz diyordu belki bi faydam olur 🥰
Sehrbnon122 Gzmklncc kız ben 2 veya 3 isim sevmiyorum ki bana güzel gelmiyor yaa zaten seslenirken tek isimle sesleniyorlar neden 2 isim koyduklarını anlamadım bi tür lü
Esrakky Sehrbnon122 Barış cok guzel ama kız ismi daha naif şeylerde var bence kız için biraz daha düşün 🌺🥰
Sehrbnon122 Esrakky kız ben eva Erva ne bilim mira isimlerini falan pek begenmiyorum bilindik isimler olsun istiyorum
Sehrbnon122 Ebbruc kuzum kürt halkı olarak seviyoruz kardesimin ismi de baran zaten anlamı yağmur demek biliyorsundur Kürtçe de baran baver rohat isimleri cok hosuma gidiyor
Ebbruc Sehrbnon122 bana da baran koy falan diyodu bi ara, yağmuru çok seviyo zaten oda ama baran ismi de çok var gibi
Meresss Sehrbnon122 zeynep çok güzel bende istedim kızlarımın birine ama kuzenim ve yakınlarımda zeynep ismi oldupu için vazgeçtik çok zarif bi isim
Sehrbnon122 Ebbruc güzel bence yaa eşim istese baran koyardım ama aileden kimsenin ismi olmasın diye dedik
mira_elifada Sehrbnon122 valla gülüm bn ilk kızıma kayinvalidemn ismini koydum ikinciye kız kardeşimn adı Elif bnde elif ada koycm beni vazgeçirmeye çalışıyorlar ama kafama koymuşm bi kere Allah’tan eşim bişey demiyo😄