Sehrbnon122 Kızlar biliyorsunuzdur 25+2 haftalık çift yumurta ikiz gebeyim ve isimlere bi Türlü karar veremiyoruz yaaa erkek ismi için" barış" karar kıldık ama kız için bilmiyorum yaa kararsızım defne veya Zeynep nasıl sizce?
Merve201119 Sehrbnon122 ben kızıma Defne koyucam ama benim oğlumun ismi Demir ona uyumlu olsun Zeynep’te çok güzel eskimeyen bir isim
Sehrbnon122 Kbra52 daha dün eşime söyledim bunu hahahaa benim erkek kardeşimin ismi baran aileden kimse olmasın diye koymadık ama baran ve yağmur istiyorduk bizde baran Kürtçe de yagmur demek ondan canım biliyorsundur
Donesss Sehrbnon122 ilk bu hesbi yukledgmle seninle konsmustum galiba 🤗 benmn 34 yumurtam toplandı 14 tane kaldı şuan donduruluyo transfrme hemen hemen bir ay kdr var hamilelern duasi kabl olrmus o güzel dualarini bizlerden esirgeme olurmu kuzum🥰
Sehrbnon122 Vera09 kız yok uyum degil canım ama böyle ikisi de bilindik ve sevilen isimler olsun istiyorum
Merve201119 Sehrbnon122 Bahar ve Barış uyabilir ama uyumlu olmasına gerek yokki Defne çok güzel senle aynı zamanlarda doğum yapicaz sende kızına Defne koy🌸
030323-brck Sehrbnon122 barış beren Barış buğlem Barış belinay Barış berre Barış büşra Ben çok yakistiriyorum hm de isimlerin anlamları güzel tavsiye ederim