minigimherseyim 28 haftalıgım kan degerlerim düşük üçüncü aydan beri demir ilacı magnezyum kalsiyum pregnom vitaminleri kullanıyorum hep aynı hgb 11 lerde normal mi bu durumu yasayan var mı ? Doktorum ilk düştügünde demir ilacı yazdı basladım hak yükselmedi. Doktorda seslenmedi normal mi acaba? Gebe izlemim vardı orda yine düşük cıktı bugün sonuc göstermeye aile hekimime gidicem. Bu arada idrarda eritrosit 22 diger degerler normal cıktı lökosit falan negatif
Momy_eyyuptalha minigimherseyim bende kunlaniyorum kalsiyum magnezyum hep düşük çıkıyor geçen gün bile verdiğim kan değerlerinde düdük çıkmıştı bende 29 haftalığim
Vera09 minigimherseyim cok da dusuk degil hgb zaten alt sinir 12 sizinki 11.9 iyi yani ama doktor gorsun takviye kan ilaci gerekebilir yuksetmek icin
minigimherseyim Vera09 evet biraz düşük ama nırmal olsa daha iyi ilerisi için dogumda kan ihtiyacımız oluyor ya doktoruma sorucam teşekkür ederim ☺️
Cldbrst Merhaba, benim de öyle günde iki kere gyno ferro sanol kullanıyorum uzun zamandır , kalsiyum magnezyum falan da 16dan itibaren başladı. 21 haftalık şu an
Momy_eyyuptalha minigimherseyim olabilir canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰
minigimherseyim @“Cldbrst”#p23813193bende onu kullanıyordum o ilaç beni kabız yaptı şimdi suruba geçtim bir tane içiyorum acaba o fayda etmiyor mu
Cldbrst minigimherseyim beni de yapıyor maalesef, ama zaten bu da dengede tutmak içinmiş hala düşük değerlerim yani fazla düşmesini engelliyor sadece