Mucizem_00 Asagıya dogru vurdu ve korktum canm yandı 25 2 haftalıgm bu bebek asagılara kadar iniyor mu yaa
Merve201119 Mucizem_00 bebek aşağılara inmiyor canım bebegin ayakları yada kafası aşağıda olabilir bende 25 haftamdayim makat gelis bebek ve ayakları aşağıda bazen kasiklarima vuruyor
Rapunzelinanasi Mucizem_00 30 dan sonra tam olarak vajinanın kemiğinin üstünde hissetmeye başladım ara ara 😂 tekme hak getire bazen bacağını ya da ayağını dayıyor oraya ittiriyor eşek sıpası 😂😂
Sehrbnon122 Mucizem_00 bende 25+2 haftalık ikiz gebeyim ve sürekli vajinaya vuruyorlar bazen kasıklara falan titreme oluyor korkuyorum ama doktorum normal bir şey dedi makat gelişi olunca ayakları oraya denk geliyor öyle ondan
Gzmslmz Mucizem_00 bende 27 haftadayim gecen gun sabahin korunde vajinama yedigim tekmeyle uyandim şoklardayim 😂 dogsun poposuna vurmaz miyimmm 😄
Merve201119 Sehrbnon122 Hayatım son adet tarihin ne senin yani önemli olan son adet tarihin bebeklerin ultrasonda önde olması gelişimiyle alakalı ama dogun yaparken son adet tarihine göre yapacaksin
Sehrbnon122 Merve201119 bende onu hatırlamıyorum ki martta transfer oldum ama doktor inatla hayır şubat transferi bunlar diyor ahhaha