Eslemim34 Humana süt arttırıcı çayını kullanan var mı? Bebeğim bir buçuk aylık sütüm yetersiz geliyor mama da veriyorum. Tek bebeğime bakıyorum kendime bakamadığım için yemediğim için sütüm az bu çayı kullanmak istiyorum sizce işe yarar mı?
Yesim Eslemim34 ben kullanıyorum gözle görülür fark var bence kullanılmalı. 💜 Her emzirme öncesi bir bardak tavsiye ederim 💜
Mavisperi Eslemim34 ilk evladimda kullandım 1. Humana 2. Arpa suyu malt içeceği büyük oranda fark gorduum umarım sizdede ise yarar ama bol su içmeyi ve bebegi çok çok çok emzirmeye ve hatta hurma yemeyide unutmayjn
Mysaa Eslemim34 doktor bana vermişti taburcu olurken recetede ama ben almadım genel de humana rezene anason arttrıyor diyolar canım bol su iç birde
prematureannesi_ Eslemim34 ben kullandım ilk kızımda stok yapmıştım maşallah diyim yetiyordu hatta başka bir yere de sağıyordum yanında rezenesi var ondan da yapıp içebilirsin hem kendin hemde bebeğe giden sütte gaz yapımını engelliyor patır patır çıkarıyordu birde kimyon demleyip bir çay bardağı da
Anne1010 Ben kullanıyorum az buçuk faydasını gördüm. Denemekten zarar gelmez. Bilemeyiz kime yarar kime yaramaz.
EzgiCafer Eslemim34 bende ilk bebeğimde kullandım bence farkediyor bide eşim eminönünden süt artırıcı şeylerden almış demleyip içiyordum bayağı etkisini gördüm