Hacerevgin Kızlar cok hizli kilo alimim var ilk bebegimde rekorum 33 kiloydu ve psikolojik olarak cok yipranmistim diyetisyene giden var mi diye merak ettim ?
baby3_ Hande123- merhaba bende istiyorum ama bulantı ve ağız tatsızlığı var düzgün uyabiliyor musunuz sizde var mıydı bunlar bide ne zaman başladınız direk en başımda mı
Hacerevgin GoktugAlp saka olmalisiniz 🥲 bu postun altina sizce bu moral bozmak icin gibi olmamis mi ?
GoktugAlp Hacerevgin 😂😂🤰canım ya kıyamam çok pardon aman takmayın ya verirsiniz sonra bende aliyorum canm daha haftam yeni 😍
Hacerevgin GoktugAlp GoktugAlp bende 25+4 üm haftam yeni diyemiyorum yolun yarısını geçtik baciiiğğmmmm ve 3 kilo neyse diyeceklerim bu kadar 😅
GoktugAlp Hacerevgin kac kiloyla hamile kaldın canım bebeğin eşi büyüktür ödem de olabilir sıkma canını hepsi gider inşallah
Hacerevgin GoktugAlp tahminlerime gore 1 kiloya yakin cocuktu 1 kilo su olsa devami bende mi yani yandik diley diley ne yandik😄
GoktugAlp Hacerevgin Bnm kollarımı görsen pehlivan gibiyim 😂🤰kollarım baya aldı onları nasıl eriteceğim bilmiyorum bize doğumdan sonra sıkı bir diyet ve spor lazım
Onlyyou Örnek neler yazıyor listede yardımcı olabilir misiniz kişiye özel biliyorum sadece fikir edinmek istedim
Hande123- baby3_ 12. Haftada diyetisyene başladım,şuan olduğum hafta itibariyle mide yanmalarım başladı,onunla ilgili kendi doktoruma danışıcam
baby3_ Hande123- ya bende 12. Haftadayım ve şimdiye kadar 4 kilo falan aldım ama benim biraz tuhaf . Ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Yiyebildiğimde de hep tutsun diye fastfood yerken kilo aldım 😔