23kubra23 ben de aynısını yaşadım canım. İlk gebeliğimde 9 hastalıkken kalbi durmuştu.kürtajdan 15 ay sonra 2. Gebeliğim dış gebelik oldu hatta ölümden döndüm diyebilirim. Tüpün biri patlamıştı ve iç kanama geçerdim. 4 gün hastanede yattım. Artık tek tüple hamile kalma olasılığım %50 ye düşmüştü. Doktorum 6 ay korunacaksın deşmişti yine daha sonra 1 yıl içinde hamile kalmazsan diğer tüpünü kontrol ettir demişti. Dayanamayıp 10. Ayda rahim ve tüpümü kontrol ettirdim. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Ve rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım. Normalde de rahim filmi çekildikten sonra ilk 4 ay içinde hamile kalma olasılığın artıyormuş. Şu an 36+1 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse bikaç haftaya kızımı sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏 Allah sana da nasip eylesin canım. Ama istersen sen de bir rahim filmi çektir hem tüplerine hem de rahmine baktırmış olursun. Tüplerde herhangi bir sıkıntı olduğunda gebelik sorunlu olabiliyormuş. Bana doktorum sağlıksız tüpün alınması sağlıklı gebelik getirir demişti. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah 🙏