Merhaba güzel anneler burdada belki bir çok postta denk gelmişizdir doğumum 22 ağustos olarak 38+2 de gerçekleşecekti ama sabırsız güzel kızım 19 ağustos ta 37+6haftamda gelmek istedi bir gün önce karın ağrısı ve kasılma şikayetlerimle doktoruma gittim düzensiz sancılarım vardı alttan muayenede açıklığım henüz yoktu ama bebeğim kanala tamamen yerleşmiş durumdaydı doktorum yarına kadar şikayetlerimi dinlememi suyum yada nişanım gelirse hastaneye gelmemi istedi benimki planlı sezeryan olacağı için hafta sonu kendisi olmadığı için istersen de şikayetlerin geçmezse gece yada sabaha doğru hastaneye gelmemi yatış yapıp alınabileceğini söyledi eve geldiğimde ara ara oluyordu kasık bölgem ve karnımda ağrılarım geceye doğru geçmeyince artık riske atmak istemeyip eşimle sabaha doğru hastaneye gittik ve yatışım yapıldı o arada nişanım geldi ve sancılarım az az çıkmaha başlamıştı odamız verildi kolumdan damar yolu açıldı ve önlüğümü giyip odamızı süsleyip doğum saatini beklemye başladık saat 8.20 30 arasında beni doğum için almaya geldiler ameliyathaneye indiğimde doktorum ve ekibi beni karşıladı doktorum çok iyi beni motive etti uyuşturulma anımdada yanımda omuzlarımdan destek oldu ve uyuşturulup yatırıldım doktorumun test yapıyorum uyuşup uyuşmadığına dair demesi ve göğsümde baskı hissetmemle kızım dünyaya benim için süreç harika ve güzel hissettiriciydi hiçbir ağrı acı hissetmedim sadece karına bastırma anı ağrı verici oda hemen geçiyor sondam uyuşunca takıldı en zoru benim için ilk kalkış anıydı ondada kaldıracak olan ebe iyiki beni dinleyen biri değil ve sert yaklaşımlı biriydi beni ayağa kaldırmasıyla devamını benim getirmem bir oldu şu an 5 günlüğüz kızımla belki uzun oldu ama rabbim hepinize böyle kolay doğum versin