Bebikkcik 33 haftalığa kadar hiçbir çatlağı olmayıp 33den sonra çatlağı oluşan var mı varsa neler yaptınız ne iyi geldi ya da çok çatlıyor mu ?
Merve-923 Bebikkcik bende 9. Ayda çok az oluştu gerilmeden dolayı.bu aya kadar iyi gelmiştim çatlak kremi,nemlendirici ve badem yağı ile
Fatmakcrr Bebikkcik benim ilk bebeğim 38+5 te doğdu. Karnında hiç olmamıştı. Zeytinyağı kullanmıştım. Bu ikinci gebeliğim şuan 36+2 karnimda yeni bir çatlak oluştu. Zeytinyağı yerine nemlendirici krem kullandım. Arada da hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Tugce3441 Bebikkcik neler sürmedim baştan beri ne güzel yoktu almayandan özel krem bıle yolladılar nokta yoktu birden catladı göremedım de altlar hep çocuk asagı ındıkce catladı ve durmadı suan Türkiye harıtası gibiyim amann sağlıklı olsun mıllet onunda çözümünü bulmuş güzellik merkezlerınde düzeltiyorlar evladımın bana bıraktıgı en güzel iz bu olsun ❤️💪
yeknu Korkuyorum sizi de korkutcam ama 36 da falan çatlağım oluştu diyen var🙄 hatta bazı yabancı ünlüler çatlak oluşmasın diye 8. Ayda müdahale ile doğum yapıyorlar. Bisürü örneği var. Google a yazarsanız bununla ve zararları ile ilgili haberler de çıkar.
canmyavrum Evett malesef ben 38-39 da çatladım 😔özel krem almıyordm ama hindistan cevizi ve zeytin yagı sürdüm hep son haftamdaym ve çatlaklarm oldu azda olsa
Htce1 Ben 🖐🏻 O haftalara kadar nokta çatlağım yoktu her gün ham kakao yağı ve bebek yağı sürüyordum birden attı şuan karnımın yarısı çatlak ve durmuyor
Bebikkcik Htce1 benimde alt karnımda 2 3 minik çizikler var bu zamana kadar arada bi nemlendirici krem ya da vazelin sürmüştüm çokta bir şey kullanmamıştım çatlağımı gördüğüm anda sarı kantron yağı aldım sabah akşam onu sürüyorum inşallah çook çatlamam
haklisinesracim Bebikkcik 38 deyim hiç yok ama doğum anında bile olabilir dedikleri için bekliyorum yağ vs kullanmadım hava aşırı sıcak olduğu için
Kelebekk-0307 Bebikkcik benim oluşmadı ve pek bir şeyde yapmadım sadece duş sonraları vazelin ve bebek yağı sürüyordm ki düzenli bile değildi doğum yaptm 4 buçuk ay önce ve sıfır çatlak baya doğum öncesi gibi annemde çatlak var genetik mi bilemedim çok kilo almamakla da alakalı olabilir ya da iç karın genişliği vs.
Bebikkcik Kelebekk-0307 çok kilo almadım aslında iç karnımda genişti ama bilmiyorum minik minik çatlamalarım oldu maalesef
Kelebekk-0307 Bebikkcik Olacagi varsa ne yapılırsa yapılsın etkili olmuyor zaten kuruyan bir cildin var demek ki bol bol nemli tut ilerlemesin bir de bol su ve hareket iyi geliyor kaşıntı varsa kaşımak da ilerletiyormuş
taninmayananne Bebikkcik ne yaparsan yap o catlaklar olacaksa oluyor bunyesel biraz benim annem ve ablamda da var ama benimki daha fazla 36 haftaya kadar kilo bile almadim ama son 3 haftada 14 kiloyubirden aldim ve heryerim catladi 🙄🙄
Esra33-34 Bebikkcik 35+1 çatlamadım bıo oıl kullanıyorum ama son aylarda çok çatlayan duydum heran hersey olabılır bende merak edıyorum 😀 tabi genetik yönü de var bu işin
4peynirlipizza Olacagı varsa oluyormuş hakikaten. 33+4 üm gönrgim hiç catlamadı ama bir bacağimın üst tarafı çatladı ne tasaedufki diger bacagımda da aynı yerde catlak vardı yıllar öncesinden demekki bacaklarım catlamaya müsait.