Bukett- Allah’ım bu nasıl bir sıcak uyuyamıyorum delircem ya su çıkmayan yerim kalmadı her gece 5 litre terliyorum
NDK Bukett- 38+6 oldum bende aynı durumdayım. Gün içinde terledigimin 5 katı terliyorum geceleri, kafayı yemek üzereyim
Eliferimm Bukett- bende aynıyım😔 34 haftalığım çok sıcak çok bunalıyorum artık, bebeğim biran önce doğsun istiyorum uyku falan kalmadı artık değişik bir hallere girdim
Tugba450 Gece uykusu hiç yok uykusuzluktan resmen başım ağrıyor yattığım yerde terliyorum dönerken zorlanıyorum az kaldı kavuşmamıza sabrediyorum
ilknur9626 Amineberra doğduktan sonra da uyulmuyormuş arkadaşlar son aylarda Rabbim alıştırıyor sanırım bu duruma 😅😬
ilknur9626 Amineberra cidden bak en azından hamileyken sadece kendinle ilgileniyorsun ama bebek olunca ekstra ekstra uykusuz kalıyorsun gazı mı var doymadı mı neden ağlıyor derken 😂
Nazli4434 Bende aynıyım uyuyamıyorum bacağım ağrıyor elim kolum ağrıyor psikolojik olarak çökmüş gibi hissediyorum ağlama atakları geçiriyorum 35+3
ilknur9626 Nazli4434 canım o kadar kasma kendini inan hepsi geçiyor uyuşma şişlik hepsi bebek olunca kendiliğinden gidiyor bu kadar üzme canını. Bebeğine odaklan zaten az bi zamanın kalmış tadını çıkar stres yapma bebek olduktan sonra çok boş vakte ihtiyacın olucak şimdi eğlen ye iç keyfine bak
Meltemkandemir Ay bende aynı dertten muzdaribim aşırı sıcak uyutmuyo her yerim isilik oldu bide kaşıntı bi taraftan sıcak bi taraftan ağrılar bi taraftan yıldım valla uykuya hasret kaldım Allah yardımcımız olsun
Rabishanim Bukett- bızde 32 haftalığız cok bunalıyorum ozellıkle bu saatlerde menapozlu karılar gibi gezıom evın ıcınde🤣🤣🤣🙈yellene yellene