yamacalimoms Kızlar piyaz yedim söylemesi ayıp 2 saattir gaz sancım var 28 haftalık daha önce hiç böyle olmadı ne iyi gelir buna
Seymoshh yamacalimoms bol hareket bağırsaklarını hareketlendirmelisin sırt üstü yatıp bisiklet çevirme hareket ve bacaklarını karnının yanlarına doğru sıkma yapıp yürüyüş yapıp alaturca tuvalette squat yapabilirsin
Rabia_1658 yamacalimoms bende geçen gün bir kaşık sadece kurufasulye yedim çatlıcaktım nerdeyse soda içip yürüdüm evin içinde o iyi geldi
Soruyorumm yamacalimoms yatıp ayağını havaya kaldır kendine çek ayaklarını bırak eşin sırtına pıt pıt vursun
Seymoshh yamacalimoms rahat ol canım ben üç çocuk annesi 4.yü bekleyen bir gebe olarak öneriyorum 😂ben geçen aşure yedim dolaptan serin ve komple bakliyat böyle rahatlattım kendimi🫣
Cennet-Kokulum Soruyorumm Kızmayın ama yorumunuza tebessüm ettim😊😊 Sırtına pıt pıt vursun demişsiniz ya. Biz genelde bebeklere yaparız. Siz böyle diyince tuhaf geldi 😇
ipekveatlas herkse bunu yazıuorum ama cok ise yarıyo bi su bardağı ılık suya bi cay kasıgı kimyon at ve ic. tadı leş gibi uyarıyım
Soruyorumm Cennet-Kokulum şimdi sırtına vursun yazsam hızlı vurur diye korktum en güzeli pıt pıt şeklinde başından beri gazım ve agrım var eşimle çözümü pıt pıt vurmada bulduk 😁😁
Cennet-Kokulum Soruyorumm Doğru erkeklerin elinin ayarı yok. Geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer gaz sancınız🤲🏻🤲🏻❤️
Minikannesi00 yamacalimoms ben hastaneye de gitmiştim,bol yürüyüş diyip yolladılar bahçesinde yürüdüm çok iyi geldi