Miri Kızlar 40+4 haftalık hamileyim pazartesi yatışım yapılacak suni sancıyla doğumum başlatılacaktı dün akşam 8 sıralarında pembe su gibi bir akıntı geldi heyecanlandım ama sancı vs hiç bişiy yok bir saat snra yine aynı şekilde lekelenmem oldu hastaneyi aradm ebeler gelin bir baklım dediler gittik 1 de nstye bağladılar çokk düzensiz bişiyler vardı zaten belimdede yeni yeni sinek ısırığı gibi şeyler hissediyordum muaynede bir parmak ucu bile açıklık yokmş 2 saat tekrr nst istediler o zamnda düzensiz sancılarım çıktı ama belimdeki Ağrıda bir tık artmıştı çok değil böle olunca 7:30 ta tekrr nst istedi düzensiz sancılar devam ediyordu ama tam bir parmak ucu açıklık oluşmuş saat 3-4 civarı tekrr çağardılar şimdi yoldayız gidiyoruz baklım ama belimde yine ağrı var sizce bu doğumn başlamış olduğunu mu gösteriyor
bebisimbenmmm Miri başlamış olabilir canim hem nişanın da gelmis. bende 40+2 oldum sali suni sanciyla yatis yapilacak ama umarim o gune kadar rabbim yardim eder de kendi sancilarimla doğarım
Miri bebisimbenmmm inşaallah cnm vücut hazır olduğunda zaten başlatıyor doğumu o yzden İnşaallah sennde belirtilerin olsn sancıların olsn başlarda hayrlısıyla kucağına alırsın yavrunu çok şükür yine öylede böylede doğacak bebişler 🙏🏻🙏🏻