Kubruzram Merve895 valla ikinci gebelik bu ilkinde yapmadım bu gebelikte yaptim makasa oturdum 8 haftalik olduk bugün bakalım doğru çıkacakmı çok heycanliyim
1Prens_annesiii Anakuzusu 2 yastık altına birine makas birine bıçak konuluyor tabi bunu başkası siz görmeden yapması lazım sizde birini seçip oturuyorsunuz. ☺️
Merve895 1Prens_annesiii dün akşam bana da yaptılar makasa oturdum ilk çocuğum kız 3 yaşına girecek 9 haftalık hamileyim makasa oturdum nasıp bakalım acaba yanılma payı varmı diye merak ettim 😀
1Prens_annesiii GoktugAlp sonra seçtiğiniz yastık altında hangisi çıkarsa 😂 makas olursa kız bıçak olursa erkek oluyor
Ahoeskibayramlar Ama yanılanlar da oluyor yüzük testi de var göbeğinin etrafında çeviriyorsun oda kızı gösteriyordu bende kız çıktı
1Prens_annesiii Merve895 rabbim gönlünüze göre versin ❤️ bende hiç inanmazdım öyle şeylere ama şans ya tuttu işte
Kubruzram Htcdyoglu hadi canim ciddi mi 😄 ikinci gebeliğin bilgim var yanlız 😄 şuan kaç haftalik oldugumu belirttim canım bu hafta belli oluyor diye bir cümle yazmadım mesajı iyi okumalisin
Htcdyoglu Kubruzram 8 haftalık olduk digru çıkacak mı bugün çok heyecanlıyım yazmanizdan ben onu anladım kusura bakmayın öyleyse 😊