Bamyacik 2 yasindaki kızımın kulaklarıni deldirdik bugün şuan bir şikayeti yok ama ne yapabilirim agrimasin enfeksiyon kapmasin diye surebilicegim bir krem falan var mi kizarir siserse ne yapmakliyim
Allahkahretmesin1 Bamyacik kulak çubuğu ile nemlendirici sürerseniz daha rahat eder küpe yapışmaz kulağa
Gny18 Bamyacik teramisin sür canım yarası kabuk bağlarsa canı yanar. Kulağının hem yumuşak kalmasını hem de mikrop kapmasını önlüyor teramisin.
Bamyacik Tiredmother sudo koyu kivamli degilmi zor olmadimi sürmek dokunduğumu hissederee daha çok cani yanmazmi
Tiredmother Bamyacik kulak pamuğuyla etrafında gezdirdim hep kremi 2 hafta sonra küpe değişimi yaparken küpenin kulağa giren kısmına sürüp o şekilde taktım 3 günde bir çıkartıp tekrar taktım o şekilde hiç yaralanma vs olmadı
Meliyk Merhaba kuyumcu olarak söylüyorum bende kulak delimi yapıyorum, birkaç gün su ile temas etmesin kulak bölgesi daha çabuk iyileşir. Küpeyi elinizle dairesel hareketlerle arada oynatın kulağına yapışmasın .
Driia Kızım 1 yaşındayken deldirdim krem felan sürmedim sadece sürekli ellerimi güzel yıkayıp küpeyi cevirdim yapılmasın diye küpeyi değiştirirken de kolonya sürdüm