2363 Arkadaşlar 30+3 haftalık hamileyim nefes darlığından uyuyamyrm neden böyle oluyor çok zorlanyrm ne yapmam gerekiyor 😔
Nskyhn 2363 benimde oluyor 33+4. Tansiyonum düşünce oluyor genelde. Maden suyu olmadan gün geçirmiyorum bazen 2 tane içiyorum sanki düzeliyor ama çok zor bir şey. Öleceğim sanıyorum bazen
Seymoshh 2363 gebelikte çok normal bir durum bendede var maalesef demir eksikliği ciğere baskı vs bir kaç nedenden ötürü olması normal karşılanıyor
2363 Nskyhn bende de aynısı oluyor ya biran öleceğimi sanıyorum çünkü aşırı derecede nefes darlığı yaşıyorum
Nskyhn 2363 canım tansiyonuna bakar ol benim tansiyon çok düşüyor ondan olabilir diyor doktor. Tuzlu ayran falan içiyorum kendime anca geliyorum
MelikeGngr 30+3 üm bende nefes almakta zorlanıyorum burnum tıkanıyor balkon gibi esen biyere çıktığım zaman rahatlıyorum biraz😓
Papatya_2 36+4 olduk bende iki haftadir yasiyorum beraberinde sirt agrisi var bende genelde yemekten sonra oluyor cok kotu bisey nefes egzersizi yapmayi öneriyorlar ama ne kadar yardimci olur bilemiyorum