mavimsiiii Kızlar beşik bakacağız bu aralar sizce sallanan alsam mı mantıklı yoksa bu sallanmayan olanlardan mı alsam yatak yanına
Nurr_22_22 mavimsiiii ama sallanmayan alırsan hep kucağında uyutman gerekmez mi diğeri daha mantıklı sanki
Fatovebebegi mavimsiiii merhaba sallanan hatta ben tavana asılan dan aldım bi salliyordum durana kadar uyuyordu ayakta sallamakla saloncagin sallamasi çok farklı alışma yapmıyor oğlum 5 aylıkken kızım 7aylikken kendi kendine uyumaya başladı
aslansmommm mavimsiiii sallanan aldım ben sallamadan uyutabilen dayanabilene helal olsun derim bebek büyütmedim kendim ama sallamayanı hiç görmedim
mavimsiiii Fatovebebegi bende sallanan alacağım hiç değilse geceleri rahat uyurum 😂 sağol tavsiyen için
ipekveatlas mavimsiiii sallanan almadığıma pismanım sallanmayan besigi gece garç gurç sallamaya çalışıyorum hsmsjdmdf o yüzden sallamayan besik pişmanlıktır
Busraaaaaaaaaaa12 ipekveatlas ben letgodan sattım 2 Ay içinde koy hemen sat alan kişiye de üzüldüm ahahahahhahahha
ozgeozcan Sallanan ve büyüyen alacağım çilek den baktım 5 aylık hamileyim evim de küçük yer sorunum olmasa direk alırdım ama 8. Ayı bekleyeceğiz artık
lunam mavimsiiii ben de hamileyken aynı konuyu açmıştım, sonuç: sallanan aldım 😄 Çok da sallamıyorum beşikte ama uyutup beşiğine koyuyorum genelde, sese filan uyanıp mıkırdanınca hafiften sallıyorum geri uyuyor o bile yeter.
Ziynet4459 mavimsiiii ben civilden sallanan aldım hatta özellikle sallanabiliyor mu dedim orda çalışan sallanmıyorsa zaten almayın ayağınızda ne kadar sallayacaksınız dedi ve çok haklıydı