yagmur_s Kızlar kullanan var mı aranızda? Jilet denedim ama görmediğim için beceremedim 😭 normalde ağda yapıyorum ama göbeğim sağolsun artık olmuyor. Yarın da kontrolüm var 😭 36+4 oluyoruz tüy dökücü kullansam ne olur ki acep 🤔 acil taktik bana 😭😭😭😭
yagmur_s yagmur_s doğumdan önce ağdaya gidicem ama bugün doluydu kuaför 🤦🏻♀️ bana acil yardım. Kullanayım mı tüy dökücü
Mervedez159 yagmur_s valla doktorum tüy sarartıcı saç boyası falan bunlara ızın berdı tüy dokucuyede verırdı heralde ama senı bılemıyorum cnm
yagmur_s Soruyorumm o yüzden sormak istedim. Şu an yolunmuş eşek tavuk gibiyim yarım yamalak 😂 eşim korkuyor yapamam diyor 😭😭😭 bi çözüm bulucam aynam da yok duşa koyayım 🤦🏻♀️ bakalım ne yapabilirim 🤔 kuaföre güvendim bugün 🤦🏻♀️
Soruyorumm yagmur_s bence eşinizi cesaretlendirir yıllardır hem kendine hem sakallarına kullanıyor jileti yaparsın sen de 😁
yagmur_s Soruyorumm çok doğru 😂 oyunu bitsin de söyliyim zaten işini baya kolaylaştırdım yani yapar artık o kadarını 😂
yagmur_s Mervedez159 ben soramadım 🤷🏻♀️ aslında daha önce yaptım 2 ay önce ama zaten bana alerji yaptı 2 dakika sonra yıkadım 🤦🏻♀️ o yüzden genital için tereddüt ettim 🤷🏻♀️ neyse şimdilik hallettik zaten şurda 3 hafta var doğuma artık idare edicem 🤭
yagmur_s Soruyorumm ya sağolsun öyle iğrenme vs yok korkuyor işte😂 bunlar bizden beter ayol bir de kadınlara hassas derler 🤦🏻♀️😂