bebissannesi Kızlarrr tam şimdi uzanıp telle uğraşıyodum göbek deliğimin oralarda yaa anlatamıyorum pıt pıt oluyor sanki böyle çok hafif bir his biri bana anlatabilir mi nasıl olduğunu 20 haftalık gebeyim acaba ben mi öyle sanıyorum çok heyecanlandımm
tazebiranne_hg04 bebissannesi bebeğinin hareketidir canım öyle oluyor kanat çırpması gibi hafif bir kıpırtı oluyor
zamaneannesi80 bebissannesi ben ilk içimden bişey kayıyo gibi böyle bi karıncalanma gibi hissetmiştim.. 20. Haftadan sonrada böyle içimde bişey bana dokunuyor ittiriyordu resmen hafif hafif 🥰
Nazendehanim bebissannesi nabız gibi oluyor canım hareketidir o pıt pitlar , tekmeye harekete geçince onu anlamaman imkansız lambur lumbur oluyor karnın
bebissannesi tazebiranne_hg04 ayy çok hafif bir his bişeye de benzetemiyorum baya oldu ama okadar çok olur mu ki ilk başta
KayraVeAnnesi_06 bebissannesi Aynen canım böyle pır pır birşey kalp atması gibi sanki bende 20+4 de hissetmiştim sizinde hissettiğiniz bebeğiniz ☺️🌸
Nazendehanim bebissannesi valla benim erken başladı pıt pıtlari 12-13 de hissettim ilk tekmeyi 19. Haftada hissettim şu an 22 deyim. Kişiye göre değişiyor kimi erken hissediyor kimi geç ama çok değil birkaç haftaya hissedersin bence 😍
Gamzeshniiillll bebissannesi Damar atması gibi oluyor hissettiğiniz şey bebeğiniz dünyanın en en güzel hissi benimki de hiç durmuyordu pıt pıt sürekli hareket ediyordu 16. Haftada hissetmiştim bende bir kaç haftaya dışardan da hissedilir hareketleri miniğinizin 😍
Deletedmom_33 bebissannesi İlk hareketi 18+1 de akşam TV izlerken göbek deliğinin solundan altına doğru birşey tırtıl gibi geçti. Ertesi gün pıt pıt yaptı. Ama ondan önce 3 gün kasik ortasında genelde bir titreşim oluyordu ara ara anlamıyordum bebek mi ne diye
Deniz34_ bebissannesi bebegın hareketıdır canım bende ılk gebelıgım 19. Haftada hıssetmstm pıt pıt dıye bsey vurmustu sankı gobegıme 28 yasındayım hayatımda mutluluktan agladıgım ıkıncı andı ılkıde pamugumu ögrendıgım de zamanla ayırt edılebılır duruma gelıyo zaten bıkac gune hareketlerını tam anlarsın 😌