Yasemmin seni asla korkutmak istemem cnm her dogum farklıdır basıma geleni yazayım ben sana tavsiyelerim olxak ben 36 haftaya kadar hemoroıdd basur nedir adını dahi bilmiyordum sonra birden oturamamaıya basladım onemsemedım pek meger basurmus neyse dogum geldı çattı 39+6 yatıs aldım suni sancı aldık 2 gun diyorum ya sakin kendini dusunme bunda ben suyun altında eğil kalk çömel otur o sekılde karsıladım ıkınmaktsn ıyıce sısmıs dogum basladı dogum kolay dıkıs zor hemoroıd e yakın yerdede dıksım vardı öldürdü beni oturamadım kalkamadım emzıremedım agladım sadece dogum sancısı acısı dıkıs agrısı degil o sıslıklerdej agladım yuruyemedım bile otursan olmuyo yatsam olmuyo kızım bı yandan bı yandan lohusa lık bunalımı pskıolojm cok bozuldu 6 gun sonra dayanamadım ve genel cerrahıye gttım hap krem fitil jel veriyor cok ıyı geliyor kanayınxa kurtuluyosun sıslık inmiyor ama acı baharat asla yok cahildim soyle yap doguma yakın mutlaka genel cerrahıye git ılaxları yazdır emzirmeye engel degil hıc bırı dogumda once yazdır ki hemen sıserse falan dogum esnasında hemen toparlar ve simit minder gotur o kısım yastıga koltuga gelmeyecek bosluk ta kalacak bana ozelden de yazabilirsin hemeroid cok zor Allah dusman basına vermesin