Nedemekgebeyim 17 haftalık gebeyim bebeğimin böbreğinin olmadığını söylediler tahliye önerdiler kabul etmedim bu durumu yaşayan sonrasında normale dönen var mı? Nolur olsun :,(
Dark Nedemekgebeyim evet eşimin yegeninin bir böbreği yok diğeri ise çok az gelişmiş çalışmıyor. Diyalize giriyor 3 yaşında falan suan ve organ nakli bekliyor sıraya girdi, süreç bu şekilde ilerledi. Allah şifa versin 🤲
minnos6 Nedemekgebeyim allah şifa versin ins benim en yakınımda yasadk bu durumu düzelmiyor fakat can veren rabbim anlatip dahada strese sokmak istemem sağlıkla gelsin inş
Nedemekgebeyim Dark Allah yardımcıları olsun. Bana yaşamaz akciğerleri gelişmez doğduktan bir iki gün sonra ölür dediler karnında ölür doğmaz bile dediler tüm kötülükleri söylediler kaç doktora gittim 17-18 haftadan sonra gelişmemihtimali var mı acaba kimse yapıcı konuşmadı
Dark Nedemekgebeyim sizi çok iyi anlıyorum, o zaman dua edip devam etmekten başka çare yok. Bizim yegenede yaşamaz dediler şuan 3 yaşında. Tüm zorluklara rağmen yaşıyor. Sizde elinizden geleni yaparsınız gerisi takdiri ilahi
Nedemekgebeyim Pijamaskeliler suyum çok azaldığı için şüphe etti dpktorum ve perinatolojiye bölümüne yönlendirdi orda baktılar ultrasonla
Nedemekgebeyim Dark böbrekleri çalışmadığı için suyu yok dediler. Bebeğin keniklerinde şekil bozukluğu oluyormuş onunla ilgili bir şey dediler mi size yada oldu mu bi sıkıntı
Dark Nedemekgebeyim hayır onun atamadığı için su bebeğin içinde birikiyordu erken doğdu. Kemiklerle ilgili problemi yok
Nedemekgebeyim minnos6 ben her şeyin farkındayım Allahtan geldi diyerek güçlü olmaya çalışıyorum. Korkum dahada büyütüp normal doğum yaptıktan sonra kucağıma aldıktan sonra kaybetmek. 😔
minnos6 Nedemekgebeyim bnm yeğenim anne karnında böbrek oluşmadığı fark edildi biz hataydayz doktor alinmasi gerek yasamaz dedi adanaya gittiler orda aynisi dendi ankaraya gittiler ordaki prof dogar dogmaz diyalize alincak ve kaldiramaz dedi sen cocuguna iyilik yapmiorsun yaşamayacak dediler 7 aylikti suni sancyla dogum yaptı yarım saat yaşadı öldü rabbim kimseye yasatmasn seni üzdüysem hakkini helal et