9 ay nasıl geçti nasıl bitti hiç bilmeyerek normal başlayan sonra sezeryanla biten hikayemi yazmaya geldim kızlar🥰 kısaca anlatayım 16 Ağustosta ilk çatı muayenemi oldum 2 cm açılmam vardı eve gittim ertesi gün sabah nişanım geldi ama sancım falan hiç olmadı. Sonra aynı gün öğle vaktinde nişandan biraz farklı akıntım olunca doktorumla konuştum doktorum gel bakalım dedi. Hastaneye gittim açılmama tekrar bakıldı 3-4 cm denildi ve saat 14.00 da yatış verildi. Ama hiç sancım yoktu. Daha sonra doktorumun tavsiyesiyle az dozda suni sancı verildi. Normalde adet sancısını çok ağır geçiren biriyim o yüzden suni sancı beni çok zorlamadı. Neyse doğumum resmen başladı düzenli sancılar kasılmalar derken akşam saat 11 oldu ama benim açılmam hala 3-4 cm kalmıştı. Yani o kadar sancıya rağmen ilerlemedi. Doktorum istersen sabahı bekleyelim dedi ama bebeğimin az da olsa tansiyonu düşmeye başlamıştı o yüzden bebeği riske atmayalım deyince tamam dedim ve direkt sezeryana alındım. Normal doğum diye gittiğim için anestezi hakkında bi tercihim yoktu ben doktoruma bıraktım o da spinal anesteziyi tercih etti. Ne spinal iğnesini ne sondayı nede ameliyata dair bi ağrıyı hiç hissetmedim diyebilirim. Ameliyattan, kesilmekten anesteziden aşırı korkardım ama inanın kızlar Allah o an size öyle bi güç veriyor ki bebeğiniz için herşeyi yapıyorsunuz. Gece saat 2 gibi bebeğimi kucağıma aldım ve dünyalara bedel bi duygu tattım 🥹 sorularınız varsa cevaplayabilirim diyerek hikayemi burda bitiriyorum 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻