2bebekannesizelia SemaArin sana bir şey deyim mi dünyanın ennnn çirkin takımını bile giydiren nasıl bu kadar yakıştı diye hayret edersin. Onlara herşey yakışıyor 🥰🥰
kuzucumoglum Sedaaa_ Allah’ım Allah’ım bunlar ne cici kiyafetler prensesi icindede goruruz inşallah ☺️
Ormanmeyvelii hukukcuanne_06 Canım sana bir şey soracağım ya burda denk geldim. Doktorun son haftalar renkli ultrason açıyor mu? Bebeğinin pozisyonu nedir birde yüzü net görünüyor mu? Şehir hastanesine devam ediyorum 36. Haftadayız eşim lokman hekime bir gidip tekrar görelim elini yüzünü diyor. Ama 32. Haftada doğum pozisyonu almıştı görememiştik. Bir sorayım dedim?
hukukcuanne_06 Ormanmeyvelii yok ya 35.haftada annem gelmişti onun hatrına açsa bari diye istedik, eliyle yüzünü kapatıyo dedi bence biraz zorlayabilirdi hareket ettirmek için. Bi kez gördük renkli:/ diğer her seferinde pozisyon uygun değil diyo
Asyabuse Tavşanlıyla kirazlıya bittim 😍😍 diğerleri de çok hoş 🌸 ama beni düşündüren 5 tane olmasıydı 😁😁 benimkiler ikiz ben 10tane mi alayım 🥲
baby3_ SemaArin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnsan Nası mutlu bekliyor demi içi dolsun hemen diye
SemaArin baby3_ AYNEN VALLA İNSAN SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR İÇLERİNDE HAYAL EDİYORUM RABBİM UZERİNDEDE GÖRMEYİ NASİP ETSİN 🤲
Ormanmeyvelii hukukcuanne_06 Tüh ya 🙄 Bence de biraz uğraşsalar gösterebilirler ama üzerinde durmuyorlar ya. Artık doğumda görmeye nasip 🥹