Ask_hosmus edibe-gul07 bizde vitaleye gidiyoruz onu söylüyor arkadaşım😂bu arada benim doktorum da fatih bey 🤭
Mlkysf edibe-gul07 aslında doğum süresi 42.hafta neden bu doktorlar bu şekilde acele ediyor içerde kalacak hali yok elbet çıkcak bu bebeler 😀 40.haftadan sonra 2 3 günde bir kontrol ile beklenebilir ama maaself doktorlarımız anneleri zaten risk diye diye psikolojik olarak çökerttikleri icin sancı geleceksede gelemiyor şu hamilelikte doktor kesinlikle çok önemli bunu daha iyi anladım
edibe-gul07 Mlkysf tamamen seninle aynı fikirdeyim iki üç günde bir kontrol ile ilerleyebilirler. Doğumum yaklaştı hissediyorum ama ne kadar yaklaştı iki gündür hafif hafif karın ağrım var ve geçmiyor asıl ağırlar da gelmedi. Yarın suni için gidince inşallah normal doğumum başlamış olur açılmam olur
edibe-gul07 Ask_hosmus ahahahah ben de hesapladımdı 😅muayene ücreti de az değil ve akşam daha pahalı. Ben bilmiyordum akşamım ücretinin farklı olduğunu
Ask_hosmus edibe-gul07 öyle mi akşam gidiyorum normalde ben geçen hafta gündüz gittim 315 TL verdim ama hatta zam geldi sandım, pazar günü gittim acaba hafta sonu da mı fark ediyor ki, sen ne kadar veriyorsun?
aleynakpnrr edibe-gul07 ya ne güzel bi post bende bugün 40+3 oldum hiçbir doğum belirtim yok ama 2 cm açılmam var doktorum cumaya kadar bekleyelim dedi normalde 42 ye kadar bekliyor ama bebeğimin 4100 kilosu. O yüzden 42 yi bekleyemeyiz dedi. Cuma günü çağırdı suni sanci vericek umarım çok zor degildir dua edelim birbirimize. 🥺 Açılmam kolay ilerler mi merak ediyorum bende. İri olduğu için kafası hala kanala girmemişti 🥺
edibe-gul07 aleynakpnrr açılman da ilerlemiş olabilir. İnş kolayca doğurursun. Bütün kadınlar kolayca sağlıkla evlatlarını kucaklasın inş.
alisinannesi10 aleynakpnrr bebek kanala girmemişse yinede suni sancı verip doğumı başlatabiliyorlar mı ? Bende 40 haftakık oldum tık yok bende sancı su falan. Yarın doktora gidicem bende. Eğer kabul ederse benide yatırmasını isteyecem suni sancıya razıyım çünkü şuan çok zorlanıyorum bebeğimde kilo almamış geçen haftadan bu yana
edibe-gul07 Ask_hosmus bence akşam farklı gündüz 215 akşam 315. Ben bir defa akşam gittim 315 verdim ondan önce hep 215 verdim hafta sonu gündüz de aynı 215ti. Ama sen gündüz 315 verdiysen zam gelmiş sanki
Ask_hosmus edibe-gul07 daha yeni zam yapmışlardı ama şaşırdım 315 isteyince, sonra gidip doğum fiyatını sordum acaba zam mı geldi diye 5600 Dü, bence hafta sonu ve akşam 315, ben 3,4 gibi gittim acaba saat farkı mı var ki,