Nulu Kizlar iki haftadır sancı çekiyordum bir türlü düzene girmedi en son Salı günü kontrole gittiğimde 3 cm açılmam vardı Doktorum istersen başlatalım dedi ama suni sancıdan çok korkuyordum kendi sancım bi geliyor bi gidiyordu ama belki kendiliğinden başlar diye beklemek istedim (nişanım da gelmişti aynı gün) Cuma geldi artık dedim gidelim Herşeye hazırlıklı gittik bi baktık 4cm olmuş haydin Doğumhaneye çok az dozda başliycaz suni sancıya dedi kendi sancılarını tetiklemesi için öyle benim korkularımı bastırdı canım Doktorum💕 Ablam yanımdaydı eşimi içeriye almıyorlardı damar yolu açıldı nst ye bağlandım önlük giydim ve eğer çok dayanılmayacak acı çekersem mutlaka epidural istediğimi söyledim tamam dediler iki haftamı hasta geçirdiğim gece uyuyamadım güçsüz ve halsiz kalmıştım normal doğuracak gücü göremedim kendimde üçüncü olmasına rağmen ve bu yüzden ya sezeryan yada normal epidural olmayı düşünüyordum. 6 cm olmuştu ve ben artık iğne yapılmasını istedim imzalar atıldı onaylama gerçekleşti anestezi uzmanı çağırdı gelsin yapalım diye ama bendeki açılma 8 cm olmuştu baş ebe dediki seni götürüp getirene kadar açılma zaten tam olacak bundan fazla acı İnan çekmeyeceksin çok güzel gidiyor herşey sen yaparsın dedi beni gaza getirdi. Öyle biraz daha sabrettim yatağa bağlı kalmadım kizlar mutlaka hareket edin çömelin ve burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan verin sancıyı karşılayın(diğerlerinde nst yüzünden yatağa bağlı kalmıştım ve sancı geldiğinde hastaneyi inletirdim bu sefer öyle yapmadım mecbur değiliz yatakta kalmaya kizlar kalkın mutlaka bu sefer hiç bağırmadım çok daha dayanılır bi vaziyetti) Beş dakika sonra Doğum odasına girdim çatala çıktım doktorum hemen geldi ve başladım ıkınmaya ama bu seferki çok farklıydı acaip acı veriyordu ikinmak iki kere derin nefes alıp var gücümle ıkındım hadi bi daha nefes al bi daha yap dediler ve kızım çıktı 💖 inanılmaz bi titreme aldı beni güçsüz ve zayıf kalmış vücudum doğumu başarmıştı inanılmaz bitkin düştüm serum takıldı iki tane dikiş atıldı ve beni tekrar sancı odasına aldılar hala sancı çekiyordum (rahmin toparlanma sancısı) ama inanamadım kurtulmuştum! Kizim sağlıklı doğdu ve ben hiç ağrı kesici olmadan bunu başarmıştım inanılmaz bi duygu gerçekten 3,550 kilo doğdu Bal kizim 💖sütüm hemen çokça gelmedi ama dinlendikten ve yemek yedikten sonra kızım doydu ve ilk kakasını yaptı çok şükür iyiyiz hala toparlanma sancısı çekiyorum tabi ama gün be gün daha iyi olacak herşey inşallah darısı size inşallah kizlar ben Happykids e geçerim bu uygulamayı silerim herkese Allah yardım etsin sezeryan yada normal hangisi olursa olsun çok zor her bir aşaması kolay değil Allah evlatlarımızı korusun analı babalı büyütmek nasip etsin hepinizi öpüyorum ve çabuk kolay Doğumlar diliyorum
Rumeysilam Nulu Nst’ye bağlıyken ayakta dolanmanıza nasıl izin verdiler acaba ? Hayırlı olsun bu arada maşallah Rabbim güç kuvvet versin ikinizede 👧🏻♥️😌
Svll Nulu ahh ne güzel benimde son 10 günüm normal doğum istiyorum Allah bana da hayırlısıyla kızıma kavuşmayı nasip etsin inşallahh kızlar dualarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
Bsk2101 Ne kadar güzel bir doğum hikayesi maşallah. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip etsin, bize de sizin gibi kolay ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah. Böyle hikayeleri okudukça normal doğum için şevkim artıyor. Maşallah ya tekrardan hem size hem bal kızınıza 😍🙏🏻
Dido Allah analı babalı büyütsün inşallah ikinizede çok geçmiş olsun inşallah bizlerde sıkıntısız atlatırız şahsen beni korku almaya başladı.
istanbulluanne Rumeysilam Geçen benide nst ye bağladılar yanimdaki kadın da bağlıydı o doğum sancisi çekiyordu ama ayaktaydi oda hic yatmadi. Ebe geldi muayne etti aldi doğuma sonra 5 dkikada doğurdu 😀
Nulu Rumeysilam Nst nerdeyse bi saat çekilmişti zaten ben kalkmak isteyince hepsi söküldü ve ben sadece kolumda serumla dolaşdım o an hepsi senin rahatına nasıl geliyorsa tamam diyorlar zaten Ayse ebe İnstagram hesabını tavsiye ederim orda çok güzel önerilerde bulunuyor bu konuyla ilgili
CaglaOzcanErsoy Allah analı babalı büyütsün. Bende normal Doğum yaptım. Ama benim dikişlerim makata kadar maalesef minyon bir kadınım ben. Dikişlerin daha hızlı iyileşmesi için önerebileceğiniz bişeler var mı ?
Nulu CaglaOzcanErsoy benimde ilk Doğumda makata kadar dikiş atılmıştı hep temiz ve kuru kalmasına dikkat et ben batikon çok kullandım bi haftaya dikişler kaynadı çok şükür
Nulu ZeynepUranSnmez bi tane iç dikiş bi tanede dış dikiş oldu canım kızımın kafa çapı küçüktü Allahtan o yüzden fazlasına gerek yoktu
CaglaOzcanErsoy Nulu benim bi haftam doldu.ilk gün hastanede Vatikan kullandım.2. Ve 3. Gün kullanmadım.Sonra 4,5,6 bi daha kullanım. Şimdi 10 gün oldu tekrar kullanayım? Zararı olur mu? Islak kalmasın diye kullanmadım.
ZeynepUranSnmez Nulu benm 4 5 tane var dedi dis dikis ic dikisi solemedi kafasi 33 du benm seninki ne kadardi kilosu 3260