Sedakaratas 52kiloyla hamile kaldım 19+2gunluk hamileyim hala 1kilo bile almadım sizce normalmi oğluma hamile kaldığında 19haftamda 5kilo birden almıştım
Patricia Sedakaratas sanırım işk hamilelikte çok alıyorsun. Ama almamak en güzeli ilk 3 ayda max 2 kilo almak gerekşyormuş
sunmomy Sedakaratas malesef ben 48 kilo hamile kaldım harikaydı herşey hsjdjd üç aylık olduk 53 kiloyum ve hızla kilo almaya devam ediyorum elimde olan bişey de değil. doktorum zayıf hamile kaldıgım icin 15-16 kilo alacağımı söyledi😂
Melismelo Bende 20. Haftaya kadar 5 kilo almışdım, bebek kilo alıyosa tamamdır ne güzel işte nekadar az alırsan iyidir bence😅 şimdi durduramıyorum almayı bende🥺
Sedakaratas Aselinannesi3 bence ilk hamilelik fazla kilo aldırıyor babamı öyle geliyor bilmiyorum ama
Sedakaratas Patricia ilk oğlumda 48le hamile kaldım 19 haftalıkken 5 kilo almıştım 70kiloyla doğuma gittim
Sedakaratas sunmomy ilk bebeğimde bende 48 kiloyla hamile kalmıştım ama birden kilo almıştım çok fazla 48le hamile kaldım 70le doğuma gitmistim
Patricia Sedakaratas maşallah oğluşuma şimdi boşver ne kadar az kilo o kadar çabuk zayıflama ama anladığım kadarıyla sen yapı olarak da zayıfsın kolay veriyorsun. Darısı başımıza inşallah
hayallliiim Sedakaratas çocuk iyiyse kiloya hiç gerek yok bende 5 kilo verdim 15 haftaya gircez bakalım hala çıkarıyorum
Aalleeyynnaa Sedakaratas ilk doğumda 37 kilo aldm hepsini verdim smdi de 22 kg ile devam ediyorum 😅 veririz bir şekilde 😅