Ayseaysa Kızlar 31 haftaligim utrasona göre 32+5 haftalıgız 1600 gram kilosu kızımın doktorum az diyo 2 olması gerekiyomus muz süt kaşar çerez yiyorum normal öğünleri mide düzenli yiyorum ama bebeğim kilo almiyo
Deleted4445656 Ayseaysa nesquikli süt için gün içinde muz badem fındık ceviz kaju tüketin bide proteinle beslenin
CananDuru Ayseaysa bebegi besleyen rahim damarlarinizi kontrol ettiler mi hic benim ilk gebeliğimde sorun vardi damarlarda direnc oldugu icin bebegim guzel beslenemiyordu 2. Gebeliğimde o sorun yok mesela
Edabykl Ayseaysa 29+4 ken 1507 gramdi bebegim sizinkide biraz zayif ama kilo alabilir genelliklede hep sol tarafa yatın doktorum guzel beslensin diyosan soluna yat dedi kan akisi daha hizli ordanda besleniyor bebek
Ayseaysa CananDuru yok bakılmadı doktor sadece Yemen’e bak diyo yediklerimde gayet sağlıklı kilo yapan şeyler
Dilekmm91 Ayseaysa Bence hiç üzülme sağlıklı olsun yeter zayıf olan bebekler inan daha hızlı büyüyor doğunca
Fatma-onal Ayseaysa coco pops süt ve çiğ fındık yedim ben 1 haftada 350 gram almış bunlardan olduğunu düşünüyorum deneyebilirsin ama kilosu gayet normal benimde o haftalarda öyleydi