Ark 39+2 gebeyim bugun regl sancisi gibi sanci cekiyorum birde kahve rengi lekelenme olmaya basladi hani rehl kanamasi gelmeden lekelenme gelir ya onun gibi az az doğumla alakali birsey mi bu
sinoli Ark Burda okuduğum kadarıyla nişanınız gelmiş olabilir mi acaba? Tecrübeli anneler daha iyi bilir yukarda kalsın diye yazdım 🌸
HEfnan Ark Aynı haftadayız benim de sabah hafif regl ağrım vardı ishal ve mide bulantım var şuan da.İnsan gerçekten ne yapacağını bilmiyor
Nidakorkmaz Ark hemen doktora gidin bence. Nişanım geldiği için gitmiştim en ufak bir lekelenmede hemen gelmemi söyledi doktor riske atmayın derim 🙏
Ark HEfnan ıshalde doğum belirtisi bagirsaklar temizliyormuş kendini benimde lekelenmem az diye şuan bisey yapamıyorum bugünde doktordan geldim ama
Alshdksb Ark canım nişanın olabilir kimisinde nişan parça parça gelebiliyomuş doğuma yaklaşmışsın zaten kendini devamlı takip et sancının sıklığa dikkat et dayanamayacağın sancın olursa zaten doğum başlamış oluyo hayırlısıyla kucağına al
Ayseyangel Nişanda olabilir çok hareket ettiysen o zamanda geliyor kahverengi leke sancin cok yoksa telaş etme bence bu haftalarda çok zor her şeye panik yapiyorum bende ama hastanede Piskolojimi daha çok bozuyor 🙄🙄🙄