Sultan_Eray2 Yarın sezeryan doğumu olan heyecanlı anneler burada mı benim bu heyecan ve stres yapmam normal mi sanki olumsuzluk sorun olacakmış gibi hissediyorum Düşünmemeye çalışıyorum ama başaramıyorum Benim gibi olan hamileler var mı
tazebiranne_hg04 Sultan_Eray2 evet bende öyleyim 🥲🥲🥲 stresten birşey yiyemedim midem ağrıyor yanıyor. Nasıl anne olacağım diye bir yandan düşünüyorum herşeyden korkuyorum 🥺
Cansu1- Sultan_Eray2 yarın siz diğer günde ben sezaryen. Demek ki tek ben korkmuyormuşum günlerdir uykularım kaçmış durumda
Sultan_Eray2 tazebiranne_hg04 Hem korkuyorum hem de stresle birinin kalbimi kırmaktan da korkuyorum Kendimi ferah tutmaya çalışıyorum zor oluyor
Sultan_Eray2 Daha önce de çikolata kisti ameliyatı olmuştum sezeryan dikişinin acısını 1 kere çektim neyle karşılaşacağımı biliyorum ve aşırı korkuyorum Allahım yardımcımız olsun Yalnız değilim demek ki inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız 🙏
tazebiranne_hg04 Sultan_Eray2 aynen öyle canım ister istemez geriliyorsun eşime çattım kardeşime çattım elimde olmadan çok stres oldum
Pinarpek Doğurdunuz mu kızlar? Durumunuz nasıl? Ben de yarın doğuracağım inşallah çok panik haldeyim uyuyamicam herhalde stresten🤯