Hasretimmm Yarenelibol Hic sormayin valla isim ne dusunuyorsunuz diyolar arden diyorum suratima bakiyolar falan uzun sure cevap gelmiyo😂😂 sok etkisi yaratiyor sanirim. Biz belis'ten aliskiniz gerci herkes bi kaliyo once sonra haa melis diyolar 😂😂 yazik yavrumda ogrendi b ile belis belis diyo😂😂 ardene de alisirlar seve seve
esrasd istanbulluanne bir arkadaşım daha dedi cinsiyetsiz isim falan. Artık yeteeer modundayım takmıyorum 🤷🏻♀️
Fatoshe Rasev internetten baktm sadece eşinin adı anlamı bir kemençe türü kuranda geçmiyor ve rebab rübab değil
Htccprz Yaaa şu lina mina mila almina almila laviva maviva gibi isimleri nereden buluyorsunuz,sırf farklı olucaz diye abidik kubidik isim arayışınızı anlamıyorum,anlamları da illa dini bir yere bağlandı mi heh tamamdır.Gercekten çok sınır bozucu,öğretmenim ve yıllar sonra ilk derslerim öğrencilerin garip isimlerini anlamaya çalışmakla geçicek muhtemelen 😩 ve hepsi birbirine benzer saçma ünsüzlerin karması olucak.Allahtan hala doğru dürüst koyanlar var ve son yıllarda klasikler popülerlesti,yoksa lodos poyraz karayel çınar kusturan isimler olucak😣 tabiki herkes klasik koymak zorunda değil ama en azından bir duruşu olsun ismin bi ağırlığı bi asaleti,geçin artık şu minnoş evcil hayvan isimlerini😶
SeymaLasyu Yeniievli öyle olur canım bizim babalarımızın söylediği pek galeye alınmaz. Kayınbaban eski isimleri seviyorsa sen onların aklına gir önce onlar beğenirlerse söylerler zaten tutamazlar içlerinde😅
Neroizm Rumis sifat derken? Derin, Duru, Şirin, Cesur bunlar ve daha niceleri hepsi isim olarak koyuluyor ama tamami sifat.