Raflesya Cnsu11 Cuma günü başladı halen sürüyor.Çok şükür bebeğin sağlıklı olduğunu kanama alanı falan olmadığını söyledi doktorumuz.Ama bazı ilaçlar başlattı.
Cnsu11 Raflesya Benimde 1 haftadır devam ediyor 2 gün hastanede yattım proluton iğne progestan hap ve duphaston tablet kullanıyorum ne kadar süre devam ediyor acaba 6. Haftaya girdik
Hadya Benim 5. ve 6.haftamda cok hafif lekelenmelerim oldu dogruca doktora gittim ikisinde de,2 doz progestan igne yaptirdi bana,evde dinlendim.O gun bugundur baska lekelenme veya kanama olmadi,11+2 deyim.
Raflesya Cnsu11 Bende yarın 6. Haftaya giriyorum.İnşallah en kısa sürede biter.2 düşük yaptım korkutmuyor değil ama düşük olacağını zannetmiyorum Allah’ın izniyle çünkü hiç benzemiyor düşükte yoğun kanama falan oluyor şiddetli ağrı oluyor.Allah şifa versin inşallah sağ sağlim yavrularımızı alalım kucağımıza.❤️
Dss Benimki 1 haftadır devam ediyor hiç bir problem olmadığını söylediler fakat insan korkuyor :( baştan beri progestan iğne sabah akşam kullanıyordum göbekten fitilde şimdide haftada 1 proluton (düşük iğnesi) nolur nolmaz diye. Hayırlısı geleceği varsa gelir kızlar relaxnolalım :)
Nrs Benimde on gündür devam ediyor kırmızı kahverengi değişiyor bir sıkıntı yok diyor doktorlar ama benm içim rahat etmiyor :(
Der_0 Nrs kanama ve kahverengi lekenmeler her daim risktir düşük iğnesi veya düşük için hap kullanıyor musun
Nrs Der_0 tüp bebek olduğu için en başından beri progestan iğne ve fitil kullanıyorum ama doktor düşük riskin yok kanama görünmüyor diyor
Der_0 Nrs Sen yine de dikkat et ağır iş yapma iğne ve ilaçları aksatma ben başından beri riskli gebeyim doğana kadar riskli devam edicek inşallah sağ Salim kucağımza almak nasip olur 🤲🏻
Nrs Der_0 aminnnn inşallah🙏🏻 Yok yapmıyorum ağır flan ama son zamanlarda göbekten yaptığım progestan dex iğne deri altına sızıyor şişiyor o yüzden kanamam durmuyormu diye düşünüyorum