Minigim38 Mello29 ilk 4,5 ay hic bisey yiyemedim bulantidan sonrasında istahim açıldı birden dikkat de etmiyorum açıkçası kiloma
Minigim38 Activemoms doktorum normal gidiyorsun diyor. Zayıf insanlar daha cok kilo alırmış oyle yazmışlar sonucta tek bi yerim kilo almiyor ki rahmim büyüyor bebegin su miktari artıyor odem oluyor ama anlamıyorum neden böyle moral bozmaya çalışırlar
Gzm012 Minigim38 beni dinle bi daha öyle diyen olursa haftaya doğum hastaneye mutlaka bekliyorum de gül geç ben öyle yapıyordum yoksa basta çok ağlattılar benide
Huriye1996 Minigim38 31 haftaligim 8 kilo aldım, öyle diyenleride yemek istiyorum. Hamile benim , sağlık benim, bebek benim .. boş şeylerle kendini üzme hayatında kaç kez bu mucizevi şeyi yaşayacaksın bosverrrrrr
Hamideersin Minigim38 tabiki ben ilk oğlumda 50 kiloyla hamile kalıp 70 le girdim doğuma hiçte takılmayın kilo bu alınır da verilir de
HavvaSonmez03 Minigim38 ya ne alaka az bile almışsın 50 kiloyla hamile kaldım 20 haftalık olcam 5 kilo almışım sen obez olcaksan ben senden obez olcam ozaman 😂😂 takma kafana canım benim
Hellili Minigim38 ayy şaka mı bunlar ya ben 30 kilo aldım ikiz gebeydim bana da tam tersi söylüyorlardı sürekli çok zayıfsın bebekler zayıf doğacak falan filan bebeklerm sekiz aylık hamilelik öncesi kilomun altındayım kilo alınır verilir boşverin hamileliğinizin tadını çıkarın canınız ne çekiyorsa da yeyin siz içinizde insan büyütüyorsunuz kimene sizin aldığınız kilolardan
Kbrakrs Bence bunu söyleyen kişi art niyetli 8 kilonun neresi çok ki. Ki kaldığınız kiloya göre çok çok normal. Sizin şu an olduğunuz kilo ile hamile kalip üstüne kilo alıyorlar bebekten ötürü yine şişman durmuyorlar ilginç.
Duruuulina Minigim38 boyun çok mu kısa niye öyle diyorlar zayıf hamile kalmışsın zaten zayıf hamile kalanlar da 14-18 kg arası normal diyor doktoralar
minigimherseyim Minigim38 bende 50 kilo ile hamile kaldım suan 55 im 28+1 haftalık hamileyim 😍 herkes az almışşın diyip benim sinirimi bozuyorlardı bebek zayıftır ye bence normal alıyorum. 8 kilo da bence normal son aylarda dikkat edin bebiş alsın sadece onlar zaten alıyorlar biz az yesekde👍🏻 Karnım küçük iç karnım geniş diyor ebem 🤷🏻♀️ Ben yemegi abartmıyorum kahvaltıda bir yumurta bazen canım istemiyo tost yapıyorum menemen omlet öyle sevmesemde pek genelde yumurta oluyo her sabah kahvaltıda bir birdak süt içiyorum. Öğlen genelde sebze yemegi aksamda yogurtla yemek cok et tüketmiyorum sevmedigim için. Kuruyemiş meyve yiyorum. Bebeğimin kilosu normal aralıkta.