haklisinesracim Bu doğru mu kız bebekte doğum öncesi nişan gelirmiş (kızımda gelmişti) erkek bebekte de suyun patlar diyorlar ikisini de tecrübe edenlere sorayim
Mysaa haklisinesracim erkek bebek nişan gelmişti suyum patlamadı görumcemde ne nişan geldi ne bişey suyunuda doktor patlatmıstı kızdı onun da 😀
Crnurs haklisinesracim Erkek bebekte suyum gelmişti.Sancim yoktu suni sancı verildi çok da zor olmadı doğum.
Serap-Yigit haklisinesracim bende kendi tecrübemi aktarayım. Benim suyum evde tamamen boşaldı. Duş alıp hastaneye gittim. 5 cm açıklık vardı. Suni sancıyla doğum yaptım ve çok zor oldu. Dikiş sayısı ve dikiş yerleri inanılmaz derecede ağrı yaptı. Çatı darlığı varmış ama bunu özellikle belirtiyorum
Elilar2225 haklisinesracim benim görümcem de öyle söylüyor kızında nişan gelmiş, oğlunda ise suyu patlamış ve bir kaç saate doğurmuş. Tabii ben sezaryen olduğum için tecrübe edemedim🤔
Neslikra06 haklisinesracim aksine kolay oldu,ikinci doğumum da nişanım geldi o zor oldu ama ona bağlamıyorum tabiki yorulduğumdan fazla ıkınamadım
iremcannn1907 haklisinesracim suyum gelmedi benim sadece nişanım geldi ardından sancı oğluma doğum yaptım
Papiiii haklisinesracim ksuura bakmayin ama nisanin sudan farkı nedir.Ben ilk hamileligim 15 haftalik yani 4 aylik dogumla sonlandi agrikesicisoz filan evde dogum yapdimm yani suyum gelmisdi o zaman cok zorduuuu.Ama nisan nedir bilmiyorum o nasil oluyor yani bilmiyorumm nasil oldugunu ne oldugunu duydumda nasil oldugunu bilmiyorum