sedamhc kızlar normal dogum sonrası nasıl muayne oluyoruz, dikişlere dokunarak mı muayne ediyorlar ne yapıyorlar tam olarak yarın muaynem var merak ediyorum🤦🏻♀️
minnakannesi08 sedamhc dikişlerine ve alttan muayene olmuştu canım rahim nasıl toparladımı diye bakıyorlar korkma 5 dakika bile sürmüyor işlem kendini kasma yeter
sedamhc minnakannesi08 ay nasıl yani çatı muaynesi gibi acıklıgi kontrol ettigi gibi parmagini sokup kontrol mu ediyor
minnakannesi08 sedamhc hayır canım dokunuyor sadece vajinal muayene için alet varya ucundan koyup bakıyor acılı değil korma kesinlikle
sedamhc minnikmucize çok korkuyorum çatı muaynesinde parmagiyla her kontrol ettiginde canım cok yandi yine öyle içeri parmagini sokup kontrol eder canımı acıtır diye korkuyorum dikişlerim de ekstra korkagım normal dogumdan bu kadar korkmadım :(
sedamhc minnakannesi08 onunla hiç muayne olmadım ben hep parmakla muayne edilmişti şu anda dikişliyken daha ürkek oluyor insan haliyle :(
minnakannesi08 sedamhc korkma canım bitti parmak bende doğum sırasında bikmistim artık ama kontrol o şekilde olmuyor kasma kendini rahat ol hemen bitiyor zaten muayene