naslannn3499 33 hafta 5 günlük bebeğim. Kilosu haftası normal ama karın çevresi 1 hafta geri dedi doktorum. Bir sorun olacak diye korkuyorum. Bu durumu yaşayan anneler yardımcı olabilir mi ?
Sorularimdanbir naslannn3499 yaşadım üç hafta bile geriden geldiği oldu sorun olmadı abartan doktorlara kulak asma
Tugce3441 naslannn3499 2 hafta gerıden gelıyor başı ve karın çevresi doktor mınyon tıplı olcak dedı dün
Eylul-22 Benimde karın çevresi hep geriden geliyor canım sıkıntı yok dedi doktor minyon bi kız olacak dedi
naslannn3499 Sorularimdanbir ilk kez böyle bir sorun oldu ve beslenmemde sıkıntı olduğunu söyledi. Üzüldüm ama sayende rahatladım 🙏
Sorularimdanbir naslannn3499 Yok o bebekle alakalı her bebek makineden çıkmaz ben çok tecrübeli bir doktora gittim merak etme üç haftaya kadar normal dedi
Akmelkee naslannn3499 doğum yaptınız mı bebeginizin karnı başı küçük mü doğdu benimde aynı şekil 39 haftadauim korkuyorum
naslannn3499 Tugce3441 bu durum gelişim geriliği olmuyormus yani benim baş ayak çevresi normal dedi sadece karın çevresi
naslannn3499 Sorularimdanbir çok teşekkür ederim 2 hafta boyunca beslenmeye dikkat etmem gerekiyormuş şuan yumurta balık et tavuk şeklinde besleniyorum