Burcuyesilyurt Ben 26 haftamdayım suyun fazla dedi doktorlar ve erken doğum riskin olabilir dendi açıklık varmı bilmiyorum şekerden şüpheleniyolar gebelik şekeri testi yaptırmıştım bişey çıkmamıştı yine açlık tokluk kan testi verdim sonuçlarını bekliyorum ağrım falan hiç yok ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum başına gelen bilgi verebilir mi
yigitinannesiiiii Burcuyesilyurt benimde 26 dan bu yana suyum fazla sınırda yani şekerimde normal çıktı 32 haftalık olduk hala fazla 2 hafta önce kontrolde sordum erken doğum riskim varmı diye senin suyun sınırda erken doğum riskin şuan için yok dedi seninki sınırdanda mı fazla canım şekeri ve karbonhidratı biraz azaltabilirsin
Melike464860 Burcuyesilyurt 18.haftadan beri suyum fazla şekerim de çıkmadı. Şuan 33 haftaya doğru gidiyoruz şu Zamana kadar bı sıkıntı olmadı sadece karnın bı tık daha büyük oluyor.
Rodininannesi Burcuyesilyurt bana da geçen hafta 37+3 te suyun fazla dedi doktor, sabah akşam şekerimi ölçüyorum, bir sıkıntı çıkmadı, pazartesi 39+1 oluyoruz, sezaryene alinacagim, darısı sizlere inşallah🙏🙏🙏
Yaren56 Evet benim de yarın 37 haftalık oluyorumve benimde 26 dan beri fazlaydı yediklerine hep dikkat ettim diyet yaptım şekerin çıkmaması şekerin olmaması anlamına gelmez dedi doktor o yüzden şekerli yiceklerden ve unlu yiceklerden uzak dur patates pirinç makarna vs.
Burcuyesilyurt yigitinannesiiiii bana direk dedi ki suyun fazla erken doğum riskin var şimdilik doğum olcak diye demiyorum ama bu 1 hafta sonra da olabilir 1 ay sonrada 2 ay sonrada şuan sebebini araştırıyorlar bana da yatıp bol bol dinlenmemi ve dediğiniz gibi karbonhidrat ve şekerden uzak durmamı söyledi sonuçlara göre takibe alınacakmışım çok korkuyorum 30lu haftalarını bile göremeden olursa diye
yigitinannesiiiii Burcuyesilyurt içini ferah tutmaya çalış Canım stres yapma kendine dediğin gibi çok ayakta iş yapma ben su fazla olunca biraz araştırma yapmıştım suyun fazla olduğu için bebeğin kordonu aşağı sarkıyomuş oda erken doğumu tetikliyormuş ama sonucun çıkmadan seni korkutmalarıda hoş olmamış benim doktorum suyum fazla çıkınca 4-5 gün sonra tekrar gel sonuçlarına bakalım bebeğin midesinede bakalım dedi aceba suyunu yutmuyormu beslenmiyormu diye midesindede sorun çıkmadı inşAllah seninde sıkıntın yoktur şekeri tamamen kes istersen azaltmaktansa çünkü sen şekerli bişeyler yedikçe bebeğin çişini çok fazla yaparmış buda suyun artma sebeblerinden biri
Burcuyesilyurt yigitinannesiiiii başka dikkat etmem gereken bir şey varmı peki 31inde randevum var yine o zamana kadar dikkatli olayım cinsel ilişki de yasak oluyor dimi bu durumda bebeğim sağlıkla gelsin yeterli herşeyi yaparım onun için
yigitinannesiiiii Burcuyesilyurt sen yinede bidahaki randevuna kadar yapma canım doktoruna gittiğinde sorsan daha iyi olur inşAllah güzel haberlerle dönersin
Seyma0323 Canim acaba şeker testin sınırdamı çıkmıştı? Ekmek şeker pirinc vs minimume indirmeye çalıs canim🥰
Burcuyesilyurt yigitinannesiiiii inşallah canım çok teşekkür ederim sende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah 🤲🏻
Burcuyesilyurt Melike464860 beni çok fazla korkuttular inşallah bende senin gibi görebilirim o zamanları senin dikkat ettiğin durumlar neler peki
Melike464860 Burcuyesilyurt şekerliden tatlıdan meyveden uzak durdum zor oldu ama mecbur idare ettim. Smdi son haftalardayim arada kaçırıyorum tutamıyorum kendimi
Burcuyesilyurt Melike464860 meyveden uzak durmak büyük zulüm bana ama bebeğim için idare edicem artık çok teşekkür ederim canım sana da inşallah hayırlısıyla sağ salim alırsın bebeğini kucağına🤲🏻
Burcuyesilyurt Rodininannesi inşallah canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz Allah kolaylık versin 🤲🏻