Bora5832 İlk 3 ay yenmemesi önemli galiba beyin tam olarak kapanmadigi için ben öyle bir şey hatırlıyorum
A_syma tecrubesizanneadayi12 Ben evde yapiyorum surekli. Sucuk , salam, sosis koymuyorum. Ev usulü :) Bir deneyin belki isteginize yeterli olur
tecrubesizanneadayi12 A_syma en düşük ihtimal o saydıklarınızı koymadan yapacağım siz başka neler koyuyorsunuz içine ben genelde sucuk sosis mısır kaşarlı yapıyorum Eşim biber mantar yemediği için seçeneklerim azalıyor
90Gulsen90 tecrubesizanneadayi12 gebelik şekerin yoksa 1 2 dilim yiyebilirsin bence hatta kendi yaptığın olursa daha sağlıklı olur ama her zmnda yenmeöeli diye düşünüyorum
tecrubesizanneadayi12 90Gulsen90 kendim yapmak istiyorum zaten ama henüz gebelik şekerim var mı bilmiyorum ölçtürmedim
Glsm_94 tecrubesizanneadayi12 daha çok başindasin neler neler soylicekler daha sen tıka kulaklarını zararli şeyler var arada yiyebilcegin şeylerde çok takılma derim ben 😂
tecrubesizanneadayi12 benkosarim sosisi de sucuğuda pişriip öyle yapsam olurmu acaba zaten dışarıdan yapılan pizzaları sevmiyorum evde yaptığım pizzayı çok seviyorum
tecrubesizanneadayi12 Zuhalbahri aslında kadmamak daha güzelde işte çok korkuttular beni süt felanda içmiyorum içilmez dediler
Asyabuse tecrubesizanneadayi12 süt niye içmiyosun kıız uht kutu süt içme. Sütaş sek gibi markaların pastörize sütlerini içebilirsin
tecrubesizanneadayi12 Birgul sucuklu sosisli canım çekiyordu ön pişirme yapmamı önerdiler acaba yinede birşey olur mu🤔
elifuslu1002 tecrubesizanneadayi12 valla ben yiyorum ve çok şükür zararını görmedim ve hafta 1 2 olacak şekilde yene bilir hamburger kola işte pizza gibi şeyler hatta 3 de olur yani zararı yok hersey katkılı vs bunlardan niye zarar gelsin abartmadan ye bence
tecrubesizanneadayi12 elifuslu1002 haklısın evet sözde meyve sebze yiyoruz ama onlar da ne kadar organik acaba
tecrubesizanneadayi12 babysqueen_0 çok şükür canım hiç bir risk faktörüm yok ama beni çok korkuttular hiç yeme ağzına bile sürme felan diye