Evet arkadaşlar maalesef biraz geç yazdım buraya. İlk dogumum olduğu için bebeğe odaklanıyorum sürekli:) öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 12 ağustosta 39+5 hafta da sezeryanle doğumum gerçekleşti. Bebeğimin kafasına 2 hafta önde dendiği için doktorum sezeryani uygun gördü ama ben normal doğum çok istiyordum. 37 cm kafası vardı inanın küçücüktü başı doktorumu çok seviyorum ama kesinlikle kolayına gelsin diye beni sezaryene aldığını düşünüyorum. Çünkü doğum öncesi beni nst ye bağladılar ve şaka gibi o anda sancilarim çıktı. 2 gün daha bekleseydim normal olurdu ama vardır herseyde bir hayır. Özel de oldu doğumum. Hersey cok güzeldi. Hiç kendimi korkuttuğum gibi bi ameliyat olmadı ekip çok iyiydi. Bir gün hastane de kaldım. İlk yürüyüş hiç zor değil sadece kendinize inanın. Ben sonrasında çok çektim araya hafta sonu girdiği için ilaçlarımı alamadım. Antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar doğum sonrası. 2 gün ilacsizdim koltuk altlarım koca koca süt bezeleri oldu bacaklarımda inanılmaz ödem ameliyat yerim ağrıdı. Ama ilaçları kullandıktan sonra çok şükür hersey geçti. Yani benim şansıma böyle aksilik oldu. İlk.gunden ilaçlarımı kullansaydım kesinlikle hemen toparlanirdim. Merak ettiğiniz ne varsa buyrun sorun anneler :)