Zaman çok hizliymis daha dün gibi hamile olduğumu öğrendim gün şimdi kızım kucağımda 🤲 çok şükür baştan beri kocaeli Gölcük’te Necati Çelik devlet Hastanesi’ne Ömer beye gidiyorum hatta hamile kalmadan önce başlamıştım gitmeye aramızda resmiyetten bir tık azı vardı Instagram takiplesip bir sıkıntım.oldugunda çekinmeden yazdım yeri geldi randevusuz gittim çok memnundum zaten ilk doğumu da aynı hastanede farklı doktora yapmıştım neyse 39. Haftaya girdiğim de Altan muayene oldum sıfır açıklık bebek hala yukarda ve böyle giderse 41-42 yi bile bulur ve ben haftaya yokum seni dogurtmak isterim yoksa üzülürüm gel alttan uyarı yapayım dedi kabul ettim yalan söyleyemem çok acıdı asla çatı muayenesi gibi değildi o hiç acımıyor bu daha farklı bir uygulama neyse salı günü oldum ertesi gün çamur gibi lekelerim oldu cuma gününe kadar sürdü o iki günde bebek aşağıya baskı yapıyor düzensiz sancılarım.geliyordu cuma günü 39+6 da tekrar gittim bebek gayet iyi açıklık kontrolü yaptı 3-4 cm yakın açıklık varmış sanırım her ebe farklı bişey söyledi ama.en son doktor konuşurken onu anladım 😂 neyse hadi dedi yatış yapalım bugün dogur dedi kabul ettim ama önce eve gitmem gerekiyordu büyük kızım benimleydi eve git gel felan saat 1 gibi öğlen yatış yapıldı evraklar dolduruldu damar yolu açıldı stajyeler de vardı 3 tane onlarda alttan bakti ama elleri o kadar hafif ve kibarlar ki hiç acımadı koronayi bahane edip yanıma kimseyi almadılar bu beni üzdü tabi suni takıldı yavaş yavaş gitmeye başladı 4 e kadar ara ara da olsa sancım geliyordu sonra gitti sancım felan o ara yemek yedim su içmek felan serbest hemşireler 5 de yemek getirdi onu yedim felan doktorum geldi annemi felan tanıdığı için annemi eve göndermiş işi uzun kimseyi yormaya gerek yok sabah anca doğurur ara ara vericez suniyi demiş 😂 annemde gitti tabi benim 18.25 de sancılarım siddetlendi 3 dk bir düştü ama dayanamıyorum gecicek biliyorum 10 saniye suruyor ama zaman duruyor gibi oluyordu sonra hemşire seslendim alttan muayene ederken ben isedim sandım ama suyum gelmiş meğer 😂 sonra hemen malzemeler gelmeye başlandı doktorumu aradılar cunki doğumu kendi yaptırmak istediğini söyledi o geldi muayene etti tam açıklık olduğunu ıkınma hissi geldikçe derin nefes alıp ikinmami söyledi ikinirken mesena boş olmadığı için kaka çiş ne varsa gitti bende o an o kadar çok utandım ki doktorum asla sıkıntı yapmadı ben çok yoruldugumu hissettim ikinamam dedim ama 19.10 da arkadaşıma mesaj atmışım doğum başladı eşime şöyle diye 19.25 de doğum yaptım o an ıkınma hissi ve çıkışı o çok güzel bir his balık gibi kayıyor geldiğinde kordonu dolanmisti koltuk altına ve su yutmustu hızlı nefes alıp veriyordu biraz solunum desteği aldı benim dikislerim felan oldu ama kaç tane bilmiyorum eve gelince baktım 3 tane ip gördüm 😂 emzirme de sıkıntı olmadı şükür bol bol emziriyorum şuan eşim ynimda sadece başka kimsem yok ihtiyacım ds yokmuş 😂 Allah ondan razı olsun ❤️ ben hastaneye hasta bezi götürmüştüm 5 tane ama yetmedi ekstra eşim canped almış kilot gibi olandan 4 takım götürmüştüm 3 tane kullandım kendim 2 tane takım götürdüm 1 tanesi yetti şuan 5. Gün hala 64 tane olan bebek bezini kullanıyorum yeni paket almadım yarın alınır ama az kaldı pişik kremi koymayı unutmuşum gerek de olmaz dedim ama vajinası kırmızı kırmızı idi evden istedim bu arada kızım 3260 Gr 50 cm.dogdu o kadar küçük ki kiyafetin içinde kayboluyor varsa başka sorulariniz yardımcı olmak isterim