Gul_hamad Arkadaslar dune kadar cok hareketliydi oglum,bugun sabahdan beri hic kipirdamiyor. Kayinvalideme soyledim aksama kadar bak dedi eger hissetmezsen acile gidelim. Cok tedirginim,sizde nasil ?
Fatmasnny Gul_hamad birgün çok hareketli bir gün daha az hareketli oluyor ama yine de aklında kalacağına doktora görün canım
Bekleyenler Gul_hamad ben de aynı haftadayım hareketleri oldukça sertleşti. Perşembe günü doktora gittim. Hareketlerine dikkat et azalma olursa hemen gel dedi. Kontrol zamanını bekleme dedi
Oznr Dun benim de aksama ogleye kadar hareket etmedi aksam hareketlendi. Bu haftalar eskisine gore azaliyor. Otueun bi dinlenin karnin acsa doyur hemen soguk su falan ic tatli ye hala etmezse gidin
Fatmasnny Gul_hamad baş dönmesi hiç yaşamadım ama son zamanlarda mide bulantısı gibi bir durum oluyor. Ki hiç midem bulanmadı benim 34+5 şuan
Gul_hamad Oznr neden hergun bugun diye bi hiss var icimde. Aha bugun doguracam diye dusunuyorum hergun 😃
Gul_hamad Bekleyenler aslinda bana da doktor soyledi,hissetmezsen gel deye. Ama sukur ögleden sonra duzeldi,aksamlari uzandigimda masallah cok hareketli. Gabliba bu vakitler uyuyor 😍