HusnaNur1107 Esoli bir bardak içebilirsin hiç bişey olmaz bir kereden O kadarda sıkmaya gerek yok bence ben canım istediğinde içiyorum abartmadan
Kader1202 Esoli Bır bardak içebilirsiniz ya o kadardan bişey ilmaz onemli olan bunu sürekli hale getirmemeniz.Bir can taşıyorsunuz o kadar kendisi kısıtlamayin canınız çektiyse ölçülü bir şekilde tüketebilirsinjz🌸
aysegulpkr Esoli abartmadan içebilirsin bir şey olmaz. Ben baya baya abartarak içiyorum soğuk soğuk iyi geliyor çok şükür bir şey olmuyor 🤭
Paw Esoli doktorum haftada yada iki haftada bir içtiğin kolanın stresten daha az zararı var demişti arada içiyorum
Kleopatra- Benim normalde aram yok kolayla. Ama hamile olduğumdan beridir canım çok istiyor. Bir bardak falan içiyorum en fazla 1 buçuk. Abartmadan yenilip içilebilir herşey. Aşırıya kaçmamak gerek
PapatiA Esoli nolucak yaaa sakınan göze çöp batar Bız hep içtik bişey olmAdı gaz İçin derler genelde ama doğduktan sonra o
Nurr_22_22 kırk yılda bir içersin normalde çok içersen çocuk gazli olur derler korkuma annem içerken yudum alıyorum nefsim körlensin diye, 😁
Burcusko Çay bardağının dibine çok az doldurup içiyorum ben de canım, eğer o gün çay ya da kahve içmediyseniz bir bardak zararı olmaz diye biliyorum haftada bir
Altntp Esoli hamılelıkte herseyı yıyıp ıcıyordum,sımdı emzırdıgım ıcın ıcemıyorum bence sende tadını çıkar emzırme döneminde ıstedıgını yıyıp ıcemıyorsun çocukta gaz olacak dıye
Beyzacan Esoli ben içiyorum arada bi. Bu kadar sıkmakta iyi bişey değil bi kaç yudumdan bişey olmaz bence.