menessare Valla canım evlendim 2 hafta sonea hamile olduğumu öğrendim kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma testini yanlış yaptılar onla uğras arkasına kasığım ağrıdı kürtajdan dolayı ve ürolojiye yönlendirdiler ürolojiye biz bakmıyor ddi geri kadın doğuma yönlendirdi hatta ortopediye git ddi ne alakaysa , arkasına kalp çarpıntım oldu acile gittim panik atak ddiler yutkunamıyordum onada panik atak ddiler psikiyatriye gittim antidepresan verdi gebelik yasak ddi , özele gittim yutkunamıyorum psikolojikmi die boğazım şişmiş alerjim varmış yanlış teşhis koymuş devlet antidepresanı içme ne alaka ddi . Arkasına tamam ddim herşey yoluna girdi gecen ay hiç hastaneye gitmedik bu ayda bu oldu . 10 aylık evliliğin 7 ayı hastanelerde gezdik. Stres desem bi gecen ay stressizdi hayatım , kürtajdan sonra bile 28. Gün adet oldum hiç bozulmadı düzenim . Yani bunca derdin içinde gecikmeyen ben smdi bu gecikmeye hastaneye gtsem Allah bilir hangi yanlış teşhisi koyar , arkadaşım 3. Gün hormon testi vermeye gitti bebeğin kalbi durmuş kürtaja almamız gerek dmişler halbuki kız hamile değilmiş , hastaneler beni zaten yordu kafalarından hastalık uyduruyor 🤦🏻♀️