DemetAksoy21 ben sade yogurt yiyemiyorum o yuzden dogal meyvelerden yapilmis meyveli yogurt ve icine taze ceviz atiyorum yiyorum faydasi olurmu bebege? yoksa normal yogurdun yerini tutmazmi?
Prenseskuzum DemetAksoy21 bence normal yogurt daha sağlıklı 🙂 normal yogurdun icine elma,armut kesip koyabilirsin,baska turlu meyveler ekleyebilirisn mesela kuru uzum gibi 😶
Caglasmsk DemetAksoy21 benim doktorum normal yogurdun icine kendn yap meyveni demisti. Ama eger yiyemiyosanda meyveli yogurtlardaki seker gramina bak en düşük olani al demişti.
Asafinannesi DemetAksoy21 meyveli yoğurdunu kendin yap canım 😋 hem daha güvenilir doğrayıver yoğurdun içine meyveyi ohh mis 😋
Tgcee Kızlar bende şeyi merak edıyorum kendı yaptgımız yogurt daha saglıklıdır dıye dusunuyorum ama bazen sutlerde antibiyotik oluyormus sız nasıl yogurt tüketiyorsunuz
Elifyilmaz Canim sutu bir iki defa fokurdatirsan hic bir mikrop kalmiyor sonra diledigin gibi yiyebilirsin disardakiler mideyi cok ekşitiyor ew yogurdu daha iyi gunluk şişe sut tavsiyem cogu kisi onunla yapiyor