Meriiiiiiy Kubrar33 ilkinde veya ikincisinde ulturosonda herhangibi bişey dendimi veya erken doğum riskiniz varmiydi
Kubrar33 Meriiiiiiy Yoktu kımse bısey demedı bıanda oluyr ama bence agır kaldırmanın etkısı oluyor ben cok sakınanıorum kendımı esım sehır dısında calısyordu hersey bana bakınca alısverıs falan bence ondan
Meriiiiiiy Muhammedinannesi2424 bana da bı kaç kez dediler erken olabilir diye ama arkasını pek doldurmadilar. 32.haftamdayim bakalım nolcak
Dyg___ Meriiiiiiy aman zamanında gelsin inşallah erken olması çok zor 12 gün küvezde kaldı benim bebeğim😞 geç olsun güç olmasın inşallah 🙏🏻😁
Kubgkm Meriiiiiiy bende erken doğurcak gibi hissediyorum 37 38 de falan ama allah bilir tabi inşallah 40 ı görmem
ipekveatlas Rapunzelinanasi ahanahahhha evet cocugumu çekerek doğurttulae yoksa 50 haftalık falan doğabilirdi
Rapunzelinanasi Meriiiiiiy ben de 32+4 deyim hep 30 eylülde doğacak diyorum 😂 tam 38. Hafta falan oluyor ama hayırlısı 💃🏻
Fatma-onal Meriiiiiiy bende böbrek büyümesi var hangi doktora gitsem erken doğurursun dedi 36+1 im sancım bile yok 😅 bu gidişle bizde 41 i görürüz doktorum sezeryan da yapmıyor
Meriiiiiiy Fatma-onal bendede aynı şey söz konusu sağ bobregimde büyüme var benim banada bunu dediler
hurrem_sultan ipekveatlas hahhaaha valla güldürdün şuan kırk haftalık beklemekte olan ben buna katılıyorum doğuramicam gibi geliyor
Meriiiiiiy Muhammedinannesi2424 güya bende tedbirimi alicaktim 30. Haftamda kıyafetleri falan yıkar ütulerim diyodum ama gel gör ki daha başlamadım bile
myangelson Meriiiiiiy sıkıntılı hamilelik geçirdim hep erken doğuracağımi hissediyordum öyle de oldu çok erken doğurdum 27 haftalık
Deletedmom_33 Meriiiiiiy Hamileliğin 3.trimeserine girdiğimde ayağım şişmişti. Gebeliğe bağlı eklem iltihabı imiş evde yürürken o kadar zorlanıyordum ki inşallah 37 de birsey olurda dogururum vs demiştim 37+2 de doğuma girdim tansiyondan 😅
Kubrar33 minikkurabiyelerinannesi Ilkı 1 gun yogun bakımda kaldı sonrasında kılo alımı ıcım bekledık 15 gun baska sorun olmadı sukur ıkıncı hıc gırmedı kuveze
myangelson minikkurabiyelerinannesi benim bebeğim 2 gün yaşadı bende enfeksiyon vardı bebeğime bulaşmış malesef dayanamadi