Slha Baharun2 kizzz bnde yarin 30 olacmda demin lavaboya gttim peceteye sildigimde beyaz sumuksu akinti geldi nisan degildir demi ya korkuyorum :(
Slha Baharun2 sende saglikla dogurursun insallh rabbm saglikla kucahina almayi nasip etsin bebegini 💕
Deryaclsz Baharun2 nöbetçi doktor bişe yok dedi fitil verdi ama yarın belli olacak artık kendi doktorum ne dicek bakalım. Sancı var belimde baya
Baharun2 Deryaclsz hee bi git bacım bakalım ne diyecek doktorun bende gidcem yarın çatı muayenesi yapcak herhalde
mucizembenimmm Ozgemir05 yok cnm onu değil karnın indiğini benimde başınaşağıda ama karnın indiğini söylüyomu nasıl anlaşılıyoki
Seda0202 Baharun2 benim de yoktu kuzum sonra lavaboya sıkışmış gibi oldum 20 dakika dan 3 dakika ya inene kadar evdeydim sonra dus aldım hastaneye gittim 6 cm açıklık olmuş ebe sen nasıl becerdin diye şaşırdı 😂😂
Maviss35 Baharun2 dursana benden önce doğuramazsınn😂😂 ay canım çok sevindim 35 ten sonra sıkıntı olmuyor zaten genelde darısı başıma 😅😅
Seda0202 Baharun2 aynen tüm sancini evde çek yoksa orda gelen parmak sokuyor giden parmak sokuyo açılma var mi diye rahat bağıramıyorsun bile
Maviss35 Baharun2 hayırlı olsun canım benimm 😅 bakalm bellide olmaz biz senle aynı hafta aynı gündük ben 37+1 oldum sen nasıl 36+4 sün şimdi yanlış mı hatırlıyom ben 😬
Ecrinimleyla Seda0202 ay evet ben hemen gittim cahillik işte belki 10 defa parmakladılar valla ben çokta bağırdım iğrenç bişey o yâ şimdi Doğum yapçam onjn acısı geliyo aklıma psikolojim bozuluyor