chicharitoo Herkese merhaba. Şöyle bir sorum olacak henüz 14 haftalığım göğüs pompası şimdiden alsam mı diye düşünüyorum. Ama bu pompa herkesin alması gereken bir şey mi? Alsam mı yoksa doğunca duruma göre mi alsam?
Selinayyy chicharitoo Bende şurada bekliyim 25 haftamdayim alışverişe başladım artık alsam mı almasam mı bilemiyorum bende
prematureannesi_ chicharitoo bazen sütün bir anda iniyor o yüzden ihtiyaç durumu oluyor göğsün boşalması gerekiyor bebeğin bazen emmek istemiyor ve ya tok ama göğüslerin doldu sürekli devir daim yapman çok iyi o yüzden buna siz karar verebilirsiniz kimisi eliyle sağıyor ama tam boşaltım olmadığı için doktora gitmek durumu ortaya çıkıyor
Deleted4445656 chicharitoo ben erkenden aldım indirimdeyken yakaladım 899 tlden 650 tlye aldım lansinoh elektrkli göğüs pompasını🙈 iyiki aldım hala uçuk fiyatlarda
chicharitoo Selinayyy her şey sürekli pahalanıyor alınacaksa erken almak bu zamanda çok mantıklı. Nadir indirim oluyor.
chicharitoo Selinayyy evet ben de gereksizse almayayım diyordum ama sanırım bir şekilde ihtiyaç duyuluyor.