gizemrdpl Kızlar çigkofte yasak diye biliyorum ama uzun süredir canım cekiyordu dayanamadım yedim. Birşey olur mu bilmiyorum … benim gibi cigkofte aşeren var mı?
Mervez128 gizemrdpl ben 6 aylık hamileyim 3 4 kere yemişimdir doktorumada sormustum canın cok cekiyorsa ye ama abartma ayda yılda bi yiyebilirsin demişti merak etme bişey olmaz allahın izniyle ☺️
Senanur567 gizemrdpl ben. Daha 3 aylık hamileyim ama gene de yiyorum çok sevdiğim bir şeydir etsiz olmak şartıyla
Selinayyy gizemrdpl Etli olan yasak canım ben ilk üç ay bol nar ekşili yiyodum 3 akşamda bir resmen çok canım çekiyodu etsiz yiyebilirsin için rahat olsun 😊
yeknu Etlisi yasak Toksoplazmadan dolayı. Sürekli de yedim. Bim den bile alıp yediğim oldu. O kalitesizşiğe rağmen. 😀
Emotion07 Etli yasak canım çiğ kıymanın bakterisinden dolayı etsizden birşey olmuyor bulgur var sonuçta içinde sadece ben yiyorum valla canım çekince ☺️
A_syma gizemrdpl Etli yasak cig etten dolayi. Etsiz de hazir gida oldugu icin aserdiginizde yiyin. Ama surekli ve abartili yemeyin.
yanikkozaanne gizemrdpl canım etsiz olduktan sonra ne olacak kısır gibi düşün bu kadar takılma herşeyin azı karar çoğu zarar
nilsmomy gizemrdpl yedim,yerim. Bulgurdan yapılıyor et falan yok en fazla midede şişkinlik oluyor yan etkisi başka sakıncası yok yani😂
Dileksb gizemrdpl etli çiğ köfte satışı artık yasak zaten komagene vs etsiz yapıyor yapmak zorunda. O yüzden yiyebilirsiniz bence ben de yemistim bir kaç kere.