Feray_y Menengic canım merhaba benim. Bebeğin suyu neredeyse bitmiş gibiydi havuç suyu öneriyorum ve su iç bol bol şimdi eskiye göre çok daha iyi bebeğin suyu benim bebekte gelişim geriliği var 5 hafta geride sizdeki sorun tam olarak nedir???
Azrasara mertveannesi2211 aynen siz beslenmeye dikkat edin ben ettim başlarda baya faydalı oldu sonrasında salı verince olmuyor doktor artık suyun üst sınırda olması bebek için risk teşkil etmiyor dedi .Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Menengic mertveannesi2211 evet gittim. Kalbimde problem olduğu ve nazal kemik olmadığı söylendi. Her şey yolunda giderken 31. haftada öğrendiğim şeylere inanamıyorum 😥 siz ne yaptınız
mertveannesi2211 Menengic ben kendi doktoruma gittim benim detaylida belli olmuştu başka birşey görünmediği için de doktorum 15 gün yediğine içtiğine dikkat et öyle bakalım gerek olursa yönlendiririm dedi
Menengic mertveannesi2211 şu an söylenen şeylerin hepsi ikili testte normal olarak görünüyor, şimdiye kadar ki ultrason bulguları da normaldi. Her şey bir anda 31. Hafta mı başladı gözden mi kaçırdılar bende anlamlandıramıyorum
mertveannesi2211 Menengic anladım canım inşallah şimdi yanilmislardir sağlıcakla kucaklarimiza almamız nasip olsun inşallah